Thursday 17th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Judetul Bihor si-a desemnat reprezentantele la fazele interjudetene ale Gimnaziadei si ONSS

24 martie 2017 RUGBY SCOLAR

Joi, 23 martie 2017, la Vadu Crisului s-au desfasurat fazele judetene Bihor ale Gimnaziadei si ale ONSS, destinata ciclului liceal. Patru echipe de gimnaziu si trei de liceu s-au intrecut pentru locul I care duce automat la fazele interjudetene care se vor desfasura la Cluj Napoca, respectiv Vadu Crisului.

In urma meciurilor, disputate fiecare cu fiecare, clasamentele finale arata astfel:
Gimnaziu:
1.    Scoala gimnaziala Nr.1 Tarianu prof.Delia Bondar
2.    Col.Tehnic Nr.1 Vadu Crisului prof. Lucian Reti si Gavrilut Adrian
3.    Liceul Tehnilogic Nr.1 Suncuius prof. Stefan Dobai si Svab Dan
4.    Scoala gimnaziala Tilecus prof. Stiube Lucian

Liceu:
1.    Col.Tehnic Nr.1 Vadu Crisului prof. Lucian Reti si Gavrilut Adrian
2.    Liceul Tehnilogic Nr.1 Suncuius prof. Stefan Dobai si Svab Dan
3.    Liceul Teoretic G.Tepelea din Borod prof. Rus Cristian

“ Vadu Crisului a devenit fieful rugby-ul scolar judetean si interjudetean in ultimii ani si asta datorita unui inimos profesor Lucian Reti, pionierul acestui minunat sport. Trebuie sa mentionam faptul ca acest om, a fost primul care a facut si pasul spre minirugby, echipa din Vadu Crisului activand in Campionatul Regional Transilvania, la categoria U10. Deci se poate. Competitia a fost una acerba, rezultatele echipei din Tarian nu sunt intamplatoare deoarece, pasiunea profesoarei Delia Bondar, a facut ca aceasta echipa sa partice la multe competitii organizate de catre Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord, unde a fost mereu pe podium. Felicitari tuturor, iar cu invingatorii ne vom revedea la faza interjudeteana”, a declarat Gheorghe Sabau,  directorul Departamentului Dezvoltare-Cercetare Transilvania-Nord.

Organizatorii au oferit trofee si diplome pentru echipe, dar si pentru profesori, precum si materiale logistice oferite din partea FRR.

2,291 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Nick 24 martie 2017 at 9:43

    Județul Bihor mereu a dat jucători de valoare, nu foarte mulți, dar buni și valoroși. Atât jucători la echipe din vârful rugby-ului intern cât și jucători la națională – Oaks. In prezent cel mai cunoscut este Cristi Petre, Steaua -jucător la nationala in prezent antrenor la clubul Steaua, un orădean-rugbist și alții. Ne-ar place să-l vedem mai mult implicat in rugby-ul bihorean.

    Felicitări tuturor! Felicitări FRR, com. Vadu Crișului, profesorilor și mai mult tuturor copiilor iubitori ai balonului oval. Ne dorim ca cât mai mulți dintre ei să devină rugbiști de valoare.

    Keep Up Oaks!
    Go Oaks! Go OaksU20!

Leave A Response