Monday 01st June 2020,
Federatia Romana de Rugby

U20 Rugby Europe Championship este gata de start! „Obiectivul nostru este castigarea trofeului”, spune capitanul Romaniei, Cristi Chirica

25 martie 2017 U20 Rugby Europe

Campionatul European de U20 ce avea loc la Bucuresti, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, intre 26 martie si 1 aprilie, este gata de start. Sambata seara, capitanii celor opt echipe participante Spania, Elvetia, Portugalia, Olanda, Rusia, Germania, Belgia si Romania s-au adunat pentru fotografia oficiala a turneului, o fotografie facuta in fata unuia dintre monumentele simbol ale Capitalei, Arcul de Triumf.

„De cand ne-am reunit pentru Campionatul European suntem cu gandul doar la meci, asteptam prima partida, cea cu Belgia. Este un meci foarte important pentru ca fiind eliminatoriu trebuie sa obtinem victoria ca ne mentinem in cursa de castigare a titlului european. Suntem constienti ca va fi un meci greu cu Belgia si pentru ca nu stim ce joaca, nu i-am vazut pe video, dar si pentru ca este primul nostru meci in competitie. Sper sa fim concentrati, atenti, sa luam deciziile bune pe teren si mai ales sa respectam planul de joc. Punctul nostru forte este gramada, iar din ce am vazut duminica va fi putina ploaie, deci vom juca destul de mult cu pachetul de inaintare. Suntem uniti ca echipa, ne-am legat foarte bine. Obiectivul nostru este sa castigam turneul, sa iesim campioni europeni si sa jucam la World Rugby Trophy. Pentru mine este o mare onoare sa reprezint Romania si sa fiu capitanul echipei de U20,  este o responsabilitate mare, insa stiu ca voi avea ajutorul tuturor colegilor pentru ca rugby-ul este un sport de echipa. Este important sa credem in noi si in sansa noastra si sa aratam ca putem fi generatia de maine a Stejarilor”, a spus capitanul Romaniei, Cristi Chirica.

Castigatoarea competitiei se va califica la World Rugby U20 Trophy, esalonul secund mondial, competitie care va fi gazduita intre 25 august si 10 septembrie de Uruguay.

Competitia va debuta pe 26 martie, cu meciurile din faza sferturilor de finala, miercuri, 29 martie fiind programate semifinalele, iar sambata, 1 aprilie, finalele si meciurile de clasament.  Intrarea este libera.

26 MARTIE
ora 11:00 Spania – Elvetia
ora 13:00 Portugalia – Olanda
ora 15:00 Rusia-Germania
ora 17:00 Romania – Belgia

2,625 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response