Sunday 07th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

Scoala Gimnaziala Nr. 6 Alexandria va reprezenta judetul Teleorman la etapa zonala la rugby-tag ONSS primar

26 martie 2017 RUGBY SCOLAR

Pe 24 martie, pe stadionul Rulmentul din Alexandria a avut loc etapa judeteana Teleorman la rugby-tag, ONSS primar. Competitia a fost castigata de Scoala Gimnaziala Nr. 6 din Alexandria care va reprezenta judetul la etapa zonala de rugby-tag, etapa ce va avea loc intre 12-24 mai 2017, la Chitila, judetul Ilfov.

La startul competitiei au fost prezente 4 scoli gimnaziale si un numar total de 48 de elevi dintre care 16 fete. In total s-au disputat 6 partide, care au fost arbitrate de Razvan Bors si Florin Bonea.

Clasamentul final a fost urmatorul:
1. Scoala Gimnaziala Nr. 6 din Alexandria (Profesor: Petrica Alin Puscaciu) 9 puncte;
2. Scoala Gimnaziala Smardioasa (Profesor: Angelica Bratu) 7 puncte;
3. Scoala Gimnaziala Peretu (Profesor: Panait Ninel Fiscu) 5 puncte;
4. Scoala Gimnaziala “Alexandru Deparateanu”, Rosiorii de Vede (Profesor: George Marius Meluca) 3 puncte.

Rezultate: PERETU -ALEXANDRIA 4-6; SMARDIOASA -ROSIORII DE VEDE 4-0; ALEXANDRIA -ROSIORII DE VEDE 5-3; PERETU -SMARDIOASA 0-3 ; ALEXANDRIA – SMARDIOASA 1-0; ROSIORII DE VEDE- PERETU  1-4.

La finalul competitiei toate unitatile de invatamant au primit cate un balon si diplome de participare, iar cei mai buni 8 elevi, dintre care 4 fete, au fost recompensati cu diplome din partea Federatiei Romane de Rugby.

Competitia a fost organizata de Federatia Romana de Rugby in colaboare cu Liceul Tehnologic Nr.1 Alexandria, DJST Teleorman si Inspectoratul Scolar Teleorman.

1,869 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response