Sunday 28th February 2021,
Federatia Romana de Rugby

Spania, Portugalia si Rusia invingatoare in prima zi la U20 Rugby Europe Championship

26 martie 2017 U20 Rugby Europe

Pe Stadionul National Arcul de Triumf s-au disputat partidele contand pentru sferturile de finala ale editiei 2017 din cadrul competitiei U20 Rugby Europe Championship, alaturi de partida Romania-Belgia, fiind programate alte trei intalniri, Spania-Elvetia, Portugalia-Olanda si Rusia-Germania.
 
In ordine cronologica prima partida a zilei a fost cea dintre Spania si Elvetia. Elvetia a intrat mai bine in joc si a deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa, pana la pauza echilibrul mentinadu-se cu iberici in avantaj 14-10. In partea secunda initiativa a trecut de partea Spaniei care s-a impus cu rezultatul de 36-13, Hugo Souto fiind autorul unui hat-trick, Victor Sanchez al unei duble, alaturi de un eseu de penalizare. Pentru Elvetia o incercare a izbutit Delian Alishahi.
 
Partida Portugalia-Olanda a fost una dominata cu autoritate de lusitani care au castigat cu rezultatul de 42-5. Portugalia a marcat cinci eseuri, autori Jose Cabral, David Wallis, Joao Granate, Jorge Abecassis si Duarte Campo. Uvertura Jorge Abecassis s-a remarcat si din fata butului advers cu patru trasformari respectiv trei lovituri de pedeapsa. Eseul de onoare al olandezilor l-a reusit Quermy Warmerdam.
 
In disputa dintre Germania si Rusia, primii au marcat nemtii insa pana la puza pe fondul dominarii inaitarii ursilor acestia aveau un avantaj de 19-3 prin incercarile jucatorilor Denis Mashkin, Evgeny Malyshkin si Evgeny Mishechkin.  Rusia a continuat sa marcheze si dupa reluare, Alexandr Budychenko, Sergey Motov si Nikita Filipov reusind alte trei eseuri, la care Germania a replicat prin Franz Muller. Rusia s-a impus cu rezultatul de 47-10.
 
In urma rezultatelor inregistrate astazi , programul partidelor de miercuri, 29 martie arata astfel:
Semifinalele locurilor 1-4:
Spania-Rusia
Romania-Portugalia
Semifinalele locurilor 5-8:
Belgia-Olanda
Elvetia-Germania

1,561 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response