Saturday 08th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Amara a avut loc Gimnaziada la rugby-tag, etapa judeteana Ialomita

28 martie 2017 RUGBY SCOLAR

In data de 26 martie 2017 de la ora 10:00, la Amara, pe terenul sintetic al Scolii Gimnaziale “George Valsan” a avut loc Gimnaziada la rugby-tag etapa judeteana Ialomita. Gazda competitiei a fost si cea care a castigat turneul, urmand sa reprezinte judetul la etapa regionala la rugby-tag in data de 22 aprilie 2017 la Campulung, judetul Arges.

La startul competitiei au fost prezente 5 scoli gimnaziale si un numar total de 60 de elevi dintre care 20 fete.In cadrul turneului s-au disputat 10 meciuri, arbitrate de Florin Bonea.

Clasamentul final a fost urmatorul:
1. Scoala Gimanaziala “George Valsan” din Amara (Profesor: MARTINESCU Florian) 10 puncte;
2. Scoala Gimnaziala Nr. 3, Slobozia (Profesor: MARIN Ion)  9 puncte (+6);
3. Scoala Gimnaziala Movilita (Profesor: TRISCAS Iuliana)  9 puncte (+4);
4. Seminarul Teologic ” Sfantul Ioan Gura de Aur”, Slobozia (Profesor: DOGARU Dan)  8 puncte;
5. Scoala Gimnaziala “Alexandru Radulescu”, Marculesti (Profesor: ANTON Nicu) 4 puncte.

Rezulatate: SEMINARUL 3-1 MARCULESTI; MOVILITA 3-3 SLOBOZIA; MARCULESTI 3-8 MOVILITA; AMARA 3-4 SEMINARUL; AMARA 4-2 MOVILITA; SLOBOZIA 6-3 MARCULESTI; AMARA 4-1 SLOBOZIA; SEMINARUL 4-5 MOVILITA; SLOBOZIA 8-2 SEMINARUL si MARCULESTI 3-4 AMARA.

“Pe baza sportiva a Scolii Gimnaziale din Amara, s-a desfasurat una dintre cele mai frumoase competitii judetene de rugby-tag. Au fost prezente echipe foarte bine pregatite. La finalul competitiei, elevii Scolii Gimnaziale Amara au iesit castigatori si sper ca la faza interjudeteana din judetul Arges sa ofere un joc de buna calitate”, a declarat profesorul  Florian Martinescu.

La finalul competitiei premierea s-a efectuat in sala de sport, unde toate unitatile de invatamant participante si 10 elevi meritorii dintre care 5 fete au fost recompensate cu diplome din partea Federatiei Romane de Rugby. Primele trei scoli clasate au cupe si baloane de rugby din partea FRR.

1,190 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response