Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Spania si Portugalia se vor intalni in finala U20 Rugby Europe Championship

29 martie 2017 INTERN

Pe Stadionul National Arcul de Triumf s-a disputat partidele din faza semifinalelor locurilor 1-4, respectiv 5-8 din cadrul competititiei U20 Rugby Europe Championship, in urma rezultatelor inregistrate, Spania si Portugalia urmand sa se intalneasca sambata in confruntarea care va decide numele campioanei.
 
In ordine cronologica prima partida a zilei a fost semifinala locurilor 5-8 dintre Germania si Elvetia, o disputa interesanta in care elevetienii au condus la pauza cu 17-10 pentru ca in repriza secunda, nemtii sa revina si sa se impuna cu rezultatul de 41-24. Pentru Germania au marcat cate un eseu Manuel Jager, Christopher Korn, Rafael Dutta, Paul Schule, Louis Dobslaw si Jakob Schneider, in contul Elvetiei incercarile avandu-i ca autori pe Dominic Gorman dubla si Stanislas Jousson.
 
Urmatoarea semifinala pentru locurile 5-8 a avut un deznodamant inedit, Belgia si Olanda au inchieat la egalitate 30-30, astfel ca invingatoarea s-a decis in urma loviturilor de departajare. La acest procedau Belgia s-a dovedit mai eficienta concretizand 5 tentativa de tinta fata de cel 4 ale olandezilor care au ratat prin jucatorul Jens Bastiaansen.
 
Spania-Rusia a fost prima semifinala contand pentru locurile 1-4, o partida dominata cu autoritate de leii iberici care s-au impus cu rezultatul de 37-19. Spania a marcat cinci eseuri, autori Jordi Jorba dubla, Tomas Munilla, Juan Soloaga si Hugo Pichot, replica rusilor contand in trei finalizari in terenul de tinta reusite de Alexander Ilin dubla si Maksim Bertsov.
 
Astfel sambata, 1 aprilie, programul partidelor din ultima zi a competitiei U20 Rugby Europe Championship va fi urmatoarea:
Finala locurilor 7-8: Elvetia-Olanda
Finala locurilor 5-6: Germania-Belgia
Finala locurilor 3-4: Romania-Rusia
Finala locurilor 1-2: Spania-Portugalia

2,030 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response