Friday 25th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejareii au ratat medaliile de bronz fiind invinsi de Rusia

1 aprilie 2017 U20 Rugby Europe

In finala pentru locurile 3-4, cea a medaliilor de bronz din cadrul Campionatului European U20, pe Stadionul National Arcul de Triumf, Romania a intalnit Rusia, victoria revenind ursilor cu 33-5, diferenta de scor fiind stabilita de cele trei eseuri venite in finalul jocului.
 
Desi partida a inceput echilibrat cu actiuni initiate de ambele echipe, Rusia a deschis scorul prin eseul lui Nikita Filipov care a profitat de neatentia defensivei noastre. Aleksandr Budychenko a transformat  si rusii conduceau cu 7-0, moment in care Stejareii au preluat initiativa, remarcandu-se actiunile purtate de Mihai Lamboiu, Cristi Chirica si Iulian Hartig, fara finalizare insa pe tabela de marcaj.
 
Pana la pauza tot rusii au marcat, un nou eseu avandu-l ca autor pe Ruslan Bazhenov, incercare ramasa netransformata , scorul de 12-0 fiind cel al primelor 40 de minute , la o ultima actiune aripa Viktor Kozlovkyi dand din nou emotii defensivei noastre.

Dupa reluare am avut initiativa insa actiunile lui Cosmin Iliuta, Marius Simionescu si Cristi Chirica au fost blocate de defensiva adversa.Singurul eseu al Stejareilor avea sa vina ceva mai tarziu, autor Silviu Gradinaru, dupa care insa Rusia a trecut la carma jocului si pana la ultimul fluier al arbitrului, Rusalan Bazhenov a marcat inca doua eseuri, trecandu-si in cont hat-trick-ul, o alta reusita avandu-l ca autor pe Yuri Romashev.
 
Rusia s-a impus cu rezultatul de 33-5 si a cucerit medaliile de bronz ale Campionatului European U20 editia 2017, Stejareii trebuind sa se multumeasca cu pozitia a patra, dupa ce in anterioarele partide am invins Belgia, iar in semifinale am cedat in fata Portugaliei.

2,503 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response