Friday 30th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Warriors Timisoara s-a impus la ambele categorii de varsta in etapa a VI-a a Campionatului Regional Transilvania la mini-rugby

2 mai 2017 MINI-RUGBY

Baza sportiva Gheorgheni din Cluj Napoca a gazduit etapa a VI-a din cadrul Campionatului Regional Transilvania la mini rugby, competitia fiind organizata de catre Federatia Romana de Rugby prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord si CSS Viitorul Cluj Napoca si dotata cu “Trofeul Napoca”.      

S-au desfasurat meciuri oficiale la categoriile U10 si U12 si neoficiale la categoriile de varsta  U8 si U14. La aceasta competitie au participat 11 echipe, un numar de 170 de copii aflandu-se pe terenul de joc.

La U10 (2007-2008) au participat echipele Warriors Timisoara, ACS Florin Popovici Baia Mare, CS Olimpic Vadu Crisului, CSM Campia Turzii, CSM Sibiu, CSS Viitorul Cluj Napoca, CS Soimii Campia Turzii si Warriors Timisoara II.
Jocuri de clasament:
Locurile 4 din grupa pentru 7-8
Warriors Timisoara II – CS Soimii Campia Turzii 20-10
Locurile 3 din grupe pentru 5-6
CSM Campia Turzii – CSM Sibiu 20-10
Locurile 2 din grupe pentru 3-4
CS F. Popovici Baia Mare – Olimpic Vadu Crisului 40-15
Locurile 1 din grupe pentru 1-2
Warriors Timisoara – CSS Viitorul Cluj Napoca 50-0

Clasament final:1. Warriors Timisoara 18p, 2. CSS Viitorul Cluj Napoca 17p, 3. CS. F. Popovici Baia Mare 16p, 4. Olimpic Vadu Crisului 15p, 5. CSM Campia Turzii 14p, 6. CSM Sibiu 13p, 7. Warriors Timisoara II 12p, 8. CS Soimii Campia Turzii 11p.

La U12 au participat Warriors Timisoara, CSM Campia Turzii, RC Ariesul Mihai Viteazu si CSS Soimii Sibiu.
Rezultatele meciurilor:
RC.ARIESUL MIHAI VITEAZU- CSS SOIMII SIBIU                20-10
CSM CAMPIA TURZII- WARRIORS TIMISOARA                     15-20
WARRIORS TIMISOARA- CSS SOIMII SIBIU                            20- 5
RC.ARIESUL MIHAI VITEAZU- CSM CAMPIA TURZII          5 – 15
WARRIORS TIMISOARA- RC.ARIESUL MIHAI VITEAZU    15 – 5
CSM CAMPIA TURZII- CSS SOIMII SIBIU                                  10 – 5

 Clasament final: 1. Warriors Timisoara 14p, 2. CSM Campia Turzii 13p, 3. RC Ariesul Mihai Viteazu 12p, 4. CSM Campia Turzii 11p

“ Turneul de la Cluj Napoca a fost unul al bunei dispozitii si al placerii de a juca rugby. O locatie inedita pe o baza sportiva eleganta, cu parinti si sustinatori minunati din partea fiecarei echipe au fost ingredientele reusitei. Familia rugby-ului creste pe z ice trece cee ace ne bucura cel mai mult.Trebuie sa aducem multumiri CSS Viitorul pentru ajutorul dat, comitetului de parinti, dar si sponsorilor acestei editii respectiv Fundatiei “Da mai departe” si firmei “Elboris-logistica si distributie” cu ajutorul carora am reusit sa oferim pe langa cupe, diplome si echipament complet de joc la toate echipele participante.Ne dorim mereu astfel de zile, astfel de competitii si suntem convinsi ca astfel vom creste o generatie de copii frumoasi si sanatosi, iar rugby-ul nu va avea decat de castigat.”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Regional de Dezvoltare Transilvania -Nord.
    
Pana la finalul campionatului se vor mai desfasura 2 turnee, pe 13 mai la Vadu Crisului, iar ultimul turneu in data de 10 iunie la Mihai Viteazu.

3,000 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response