Wednesday 08th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Focsani se va organiza intre 16-17 mai un curs de arbitri nivel 1 World Rugby

9 mai 2017 ARBITRAJ, Stiri

Federatia Romana de Rugby prin Comisia Centrala de Arbitri (CCA) continua seria actiunilor de formare a arbitrilor. Astfel, in colaborare cu LPS Focsani, in perioada 16-17 mai, la Focsani, judetul Vrancea, va avea loc un curs de initiere in arbitraj, in formatul World Rugby Level 1 pentru zona Moldova Sud.

Cursul va avea loc in incinta Liceului cu Program Sport din localitate si este gratuit. Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un email la adresa ionutbodea09@gmail.com. Termenul limita pentru trimiterea cererilor de participare este de 15 mai, ora 12:00. Cererea trimisa trebuie sa contina numele si prenumele celui ce doreste sa participe, numarul de telefon si adresa de email precum si varsta si implicarea in rugby.

“Facem acest curs in scopul de a mari numarul  de arbitri din regiune, in prima faza si de ce nu, in viitorul apropiat acestia sa faca pasul catre meciurile de seniori. Acest curs se adreseaza tuturor celor care au practicat sau inca practica acest sport, sau cum am intalnit la ultimul curs, iubitorilor de rugby, care vor sa-si aprofundeze cunostintele sau vor sa-l inteleaga mai bine”, a declarat Ionut Bodea, coordonator arbitri regiunea Moldova Sud.

Cursul va avea atat o parte teoretica, cat si una practica, urmand a fi sustinut de catre Ionut Bodea si Vlad Iordachescu.

Cursul este gratuit, la finalul lui participantii vor primi un certificat  World Rugby nivel 1, eliberat de CCA.

1,947 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response