Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” – Turda in finala ONSS liceu, la rugby-tag

9 mai 2017 RUGBY SCOLAR

Vineri, 5 mai, la Halghiu, in judetul Brasov a avut loc etapa zonala VI la rugby-tag la O.N.S.S. liceu . In urma meciurilor disputate, Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” – Turda (profesor Bogdan Pop) va reprezenta judetul Cluj la etapa finala la rugby-tag ce va avea loc intre 25-28 mai 2017 , la Abrud in judetul Alba.

La startul competitiei au fost prezente 4 licee castigatoare de judete din ZONA VI, si un numar total de 48 de elevi dintre care 12 fete. Cele sase meciuri disputate au fost arbitrare de catre Lucian Ravar si Florin Bonea.
Clasament:
1. CLUJ = 9 puncte;
2. BRASOV = 7 puncte;
3. HARGHITA = 5 puncte;
4. COVASNA = 3 puncte.

Rezulatate: COVASNA 1-4 CLUJ; HARGHITA 3-5 BRASOV; CLUJ 7-4 BRASOV; COVASNA 3-6 HARGHITA; HARGHITA 2-9 CLUJ si BRASOV 5-4 COVASNA.

La finalul competitiei, cei mai buni opt elevi, dintre care 4 fete au fost premiati cu diplome din partea Federatiei Romane de Rugby, iar primele trei judete clasate au primit cate un balon (FRR) si o cupa din partea Inspectoratului Scolar Brasov.  Competitia a fost organizata de catre Federatia Romana de Rugby in colaborare cu Scoala Gimnaziala Halchiu, avand sprijinul lui Daniel Petrule, reprezentant al judetului Brasov la rugby-tag.

1,645 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response