Tuesday 01st December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sambata, 13 mai, la Vadu Crisului are loc “Trofeul Crisului” la minirugby

11 mai 2017 MINI-RUGBY

Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby impreuna cu CS.Olimpic Vadu Crisului organizeaza sambata, 13 mai, cel de-al VII-lea turneu de minirugby din cadrul Campionatului Regional Transilvania, competitie dotata cu „Trofeul Crisului”. Meciurile, care vor avea loc pe terenul din Vadu Crisului, vor incepe la ora 12:00.

Opt echipe de U10 și patru de U12 isi vor disputa premiile puse in joc de organizatori, alaturi de acestea se vor mai disputa meciuri neoficiale si la categoriile de varsta U8 si U14. Au confirmat prezenta echipele din : Baia Mare, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Campia Turzii si Mihai Viteazu.

„Ne asteptam la o competitie frumoasa si interesanta, intr-o locatie deosebita. Asa cum am mai spus, ne bucura faptul ca tot mai multa lume se implica in buna desfasurare a competitiilor, precum ne bucura si prezenta parintilor care vin peste tot sa-si sustina micii sportivi.Va asteptam la Vadu Crisului”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare-Cercetare Transilvania    

4,115 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response