Sambata, 13 mai, la Vadu Crisului are loc „Trofeul Crisului” la minirugby

Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby impreuna cu CS.Olimpic Vadu Crisului organizeaza sambata, 13 mai, cel de-al VII-lea turneu de minirugby din cadrul Campionatului Regional Transilvania, competitie dotata cu „Trofeul Crisului”. Meciurile, care vor avea loc pe terenul din Vadu Crisului, vor incepe la ora 12:00.

Opt echipe de U10 și patru de U12 isi vor disputa premiile puse in joc de organizatori, alaturi de acestea se vor mai disputa meciuri neoficiale si la categoriile de varsta U8 si U14. Au confirmat prezenta echipele din : Baia Mare, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Campia Turzii si Mihai Viteazu.

„Ne asteptam la o competitie frumoasa si interesanta, intr-o locatie deosebita. Asa cum am mai spus, ne bucura faptul ca tot mai multa lume se implica in buna desfasurare a competitiilor, precum ne bucura si prezenta parintilor care vin peste tot sa-si sustina micii sportivi.Va asteptam la Vadu Crisului”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare-Cercetare Transilvania    

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile