Tuesday 17th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

„Bizonii” au castigat Cupa Absolventului la rugby-tag, organizata la Cluj

19 mai 2017 INTERN, Stiri

Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii “Bogdan Voda” din Cluj Napoca  impreuna cu Departamentul de Dezvoltare Transilania Nord al FRR au organizat cea de a VI-a ediție a “Cupei Absolventului” la rugby tag, destinata studentilor universitatii.
 
Dupa meciurile preliminare, in marea finala au patruns trei echipe, toate ale studentilor de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, iar castig de cauza au avut “Bizonii” anului II in fata celor de la Warriors III, bronzul fiind adjudecat de „ Scorpioni”.

Printre acestia ar fi trebuit sa se regaseasca si studentii rugbysti precum: Alexandru Palii, Muresan Domitian, Bogdan Domsa, Ion Paulica si Andrei Ursache, insa au fost invoiti motivat de aceasta data, din cauza partidelor oficiale extrem de importante,  pe care le au de disputant in acest weekend.

“Felicit participantii la aceasta frumoasa competitie, sunt sigur ca odata deveniti dascali sau antrenori, rugby-ul sau rugby-ul tag va fi pe lista lor de prioritati. Le uram mult succes in viata si sa nu uite anii frumosi din facultate. Federatia Romana de Rugby va fi mereu aproape de cei care sub o forma sau alta iubesc balonul oval”, a declarat Gheroghe Sabau, Director Departament Dezvoltare Transilvania Nord.
          

1,998 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response