Tuesday 22nd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Cluj va avea loc marti, 30 mai, “U-Rugby Junior”

28 mai 2017 RUGBY SCOLAR

Sectia de rugby a C.S.Universitatea Cluj-Napoca in parteneriat cu ISJ Cluj si Departamentul Dezvoltare din cadrul Federatiei Romane de Rugby organizeaza marti 30 mai 2017 incepand cu ora 10:30 cea de a VI-a editie a festivalului “U-Rugby Junior”.

Sunt invitati sa participe copii din toate ciclurile de invatamant, din scolile judetului Cluj, ocazie cu care se sarbatoreste si “Ziua Internationala a Copilului”. Au confirmat pana in prezent un numar de 8 scoli care au fost prezente si la editiile anterioare.

“Actiunea se doreste a fi o buna oportunitate de dezvoltarea şi promovarea a practicarii jocului de rugby, sub toate formele sale, precum si dezvoltarea şi statornicirea unor legaturi constante între CS. Universitatea,  Federaţie, AJR Cluj, in cadrul unui sistem de gestiune democratica a activitatii rugbystice bazat  pe raspundere, incredere, transparenta, loialitate si coeziune. Un alt obiectiv pe care dorim sa-l atingem la acest festival, ar fi si organizarea procesului de selectie, formare, pregatire si perfectionare continua a jucatorilor de rugby in concordanta cu evoluţiile si cerinţele de performanta. Cu acest prilej  vom incheia parteneriate intre CS.Universitatea, FRR si institutiile de invatamant participante”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord.

La finalul competitiei se vor decerna cupe, echipament sportiv si dulciuri tuturor participantilor.

1,897 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response