La Cluj va avea loc marti, 30 mai, “U-Rugby Junior”

Sectia de rugby a C.S.Universitatea Cluj-Napoca in parteneriat cu ISJ Cluj si Departamentul Dezvoltare din cadrul Federatiei Romane de Rugby organizeaza marti 30 mai 2017 incepand cu ora 10:30 cea de a VI-a editie a festivalului “U-Rugby Junior”.

Sunt invitati sa participe copii din toate ciclurile de invatamant, din scolile judetului Cluj, ocazie cu care se sarbatoreste si “Ziua Internationala a Copilului”. Au confirmat pana in prezent un numar de 8 scoli care au fost prezente si la editiile anterioare.

“Actiunea se doreste a fi o buna oportunitate de dezvoltarea şi promovarea a practicarii jocului de rugby, sub toate formele sale, precum si dezvoltarea şi statornicirea unor legaturi constante între CS. Universitatea,  Federaţie, AJR Cluj, in cadrul unui sistem de gestiune democratica a activitatii rugbystice bazat  pe raspundere, incredere, transparenta, loialitate si coeziune. Un alt obiectiv pe care dorim sa-l atingem la acest festival, ar fi si organizarea procesului de selectie, formare, pregatire si perfectionare continua a jucatorilor de rugby in concordanta cu evoluţiile si cerinţele de performanta. Cu acest prilej  vom incheia parteneriate intre CS.Universitatea, FRR si institutiile de invatamant participante”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord.

La finalul competitiei se vor decerna cupe, echipament sportiv si dulciuri tuturor participantilor.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile