Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

119 copii au participat la “Cupa U-Rugby junior”, editia a VI-a, de la Cluj

31 mai 2017 RUGBY SCOLAR

Sectia de rugby a CS.Universitatea Cluj-Napoca in parteneriat cu  FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord a organizat marti, 30 mai 2017, cu ocazia Zilei Internaționale a copilului  festivalul de rugby dotat cu “Cupa U-rugby junior”, ediția a VI-a.

Au participat un numar de 119 copii de la scolile din Municipiul Cluj-Napoca, respectiv: Colegiul National George Bartiu, prof. Cialma Ioana, Liceul Teoretic Avram Iancu prof. Morutan Viorel, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu prof.Onela Santa si Romi Procopciuc, Scoala gimnaziala L.Rebreanu prof.Bogdan Muresan, Scoala gimnaziala I.Creanga prof.Florin Ferezan, Liceul Teoretic Apaczai Csere Janos prof. Linda Matei.

Alaturi de acestia s-au aflat antrenorii Himpea Horea, Cristian Podea, Iulian Rusu, care impreuna cu o parte din componentii echipei de seniori au asigurat regia unei zile plina de bucurie.

“ Am marcat Ziua Internationala a Copilului printr-un festival de rugby aflat la a VI-a editie dotat simbolic cu “Cupa U-rugby junior”. A fost o excelenta propaganda pentru acest sport, o incantare pentru toti participantii, care la final au primit cu totii echipament sportiv, cupe, mingi de rugby si multe dulciuri, datorita sponsorilorcarora le aducem mii de multumiri. Speram sa mai fie alaturi de noi si la alte actiuni: Carrfour Market Express, Decathlon Cluj Napoca, Federatia Romana de Rugby,  Elboris Logistica si Distributie si AJR Cluj Napoca care ne-au asigurat darurile acestui festival. Le multumim tuturor pentru participare si  implicare !”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania Nord.

 

 

2,104 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response