Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Universitatea Ecologica Bucuresti a castigat pentru a doua oara Campionatul National Universitar de Rugby 7

7 iunie 2017 INTERN

Universitatea Ecologica Bucuresti a castigat pentru a doua oara consecutiv Campionatul National Universitar de Rugby 7 si va reprezenta Romania la Campionatul European Universitar ce va avea loc in Italia, la Milano, intre 19-24 iulie 2017. La fel ca in editia inaugurala, studentii bucuresteni au trecut in finala de echipa Universitatii din Petrosani, cu scorul de 24-12.

Finala mica a fost castigata de Universitatea Ovidius din Constanta care a trecut de echipa Universitatii de Vest Timisoara cu 17-7.

Organizata miercuri, 7 iunie, pe Terenul 2 al Stadionului National Arcul de Triumf, competitia a reunit la start patru echipe: Universitatea Ecologica, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea Ovidius Constanta si Universitatea din Petrosani.

Din echipa campioana au facut parte Robert Neagu, Ionut Balaban, Ionita Nistor, Alexandru Tigla, Daniel Boicu, Raul Paxaman, Cosmin Iliuta, Ionut Coman, Ionut Macoveanu, Andrei Constantinescu si Andrei Hurduc. Pentru Stiinta Petrosani au evoluat: Florin  Coge Muresan, Alexandru Cucos, Vlad Popa, Adrian Mihalachi, Florin Tandea, Marian Nastasiei, Andrei Borz, Mirel Popescu, Gabriel Nastase si Radu Varaset.

Medaliata cu bronz a competitiei, Ovidius Constanta a avut in teren jucatorii: Cristian Munteanu, Andrei Ciubotariu, Mario Arvinte, Sebastian Agapie, Adrian Tala, Trandafir, Adi Paraleste, Tiberiu Otelea, George Burlacu, Andrei Teodor si Codrin Glodeanu.

Universitatea de Vest Timisoara a fost reprezentata de Narcis Rarinca, Alin Haidau, George Tatarus, Marius Iftimiciuc, Dorin Lazar, Vlad Neculau, Sebastian Braniscan, Alin Davidoaia si Vladut Zaharia.

Campionatul National Universitar de rugby 7 a fost organizat de catre Ministerul Educatiei Nationale prin Federatia Sportului Scolar si Universitar in colaborare cu Federatia Romana de Rugby si Universitatea Ecologica.

Rezultate meciuri:
Ovidius Constanta – Universitatea Ecologica 12-24
UVT Timisoara – Universitatea Petrosani 14-38
Ovidius Constanta – UVT Timisoara 33-12
Universitatea Ecologica – Univeristatea Petrosani  33-14
Universitatea Petrosani – Ovidius Constanta 19 – 14
UVT Timisoara – Universitatea Ecologica 28 – 19

Finala mica
 Ovidius Constanta – UVT Timisoara 17-7
Finala mare
Universitatea Ecologica – Universitatea Petrosani 24-12
 
 

1,927 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response