Thursday 19th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Nationala de rugby 7 feminin pregateste participarea la etapa a doua a Women’s Sevens Trophy

29 iunie 2017 7's Women

Nationala de rugby 7 feminin continua pregatirea pentru participarea la cea de-a doua etapa a Campionatului European, Women’s Sevens Trophy, ce va avea loc la Esztergom (Ungaria), intre 21-23 iulie. Ghindele s-au reunit pentru un stagiu de pregatire centralizata la Snagov, stagiu ce are loc intre 26 iunie- 1 iulie. In prima etapa a competitiei, ce a avut loc la Ostrava (Cehia) Romania a ocupat locul 4, dupa ce a pierdut finala mica a turneului, 25-5, cu Ucraina.

„In acest stagiu de pregatire incercam sa combinam experienta jucatoarelor cu dorinta de afirmare si de invatare a jucatoarelor tinere care au debutat in prima etapa a Campionatului European de la Ostrava. Acest stagiu are ca obiectiv omogenizarea lotului si pregatirea strategiei in vederea abordarii jocurilor din etapa a II-a a competitiei, unde speram sa  aducem un rezultat bun pentru rugbyul feminin. Am incercat ca in acest stagiu sa ne pregatim dupa programul de turneu insa din cauza caniculei nu putem face acest lucru, insa am reusit sa mentinem cele doua antrenamente pe zi”, a declarat Dan Tufaru, managerul echipei.

Lotul Romaniei pentru stagiul de la Snagov: Irina Hirjete, Alina Dinca, Gabriela Lepciuc, Monica Rusu, Atomi Maria, Loredana Juncanariu, Georgiana Gabor, Simona Ungureanu, Gabriela Buciumeanu, Daniela Glodeanu, Ana-Maria Bocan, Carina Dascalu, Catalina Rusu, Georgiana Gurzun, Alina Stratila si Nicoleta Acatrinei. Staff: Antrenori: Neculai Tarcan si Dan Tufaru, Preparator fizic: Dan Jecu, Doctor: Marius Todosi, Manager: Dan Tufaru

Ultimul stagiu de pregatire, din care se va pleca la etapa de la Esztergom va avea loc intre 14 – 21 iulie.

2,487 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response