Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Muntenia si-a ales cei mai buni sportivi nascuti 2001 care vor merge la selectia nationala. Vezi care sunt!

12 iulie 2017 INTERN

In urma selectiei regionale organizate weekendul trecut pe Stadionul „Arcul de Triumf”, au fost alesi cei mai buni sportivi la categoria U17, anul nasterii 2001 din zona Muntenia. Acestia se vor reuni pe data de 16 iulie, ora 16:00 la sediul Federatiei Romane de Rugby, dupa care la ora 17:00 vor face un antrenament comun.  Pe data de 17 iulie se va pleca la Baia Mare, unde, pana pe 22 iulie va avea loc selectia nationala. In urma acesteia vor fi alesi cei mai buni 35 de sportivi ai generatiei care vor fi monitorizati de catre preparatorii fizici regionali, selectorii regionali si staff-urile echipelor naționale desemnați de Departamentul tehnic al Federatiei Romane de Rugby.

Cei 31 de sportivi selectionati din zona Muntenia provin de la 9 cluburi, 2 de la CSA Steaua, 8 de la CT Dinicu Golescu, 3 de la CSR Sacele,  3 de la CSM Bucuresti, 11 de la CS Metrorex, 1 de la RC Grivita, 1 de la CSO Pantelimon, 1 de la CS Dinamo si 1 de la CNE Cornu.

Lista sportivilor:
Stalp: Alexandru Vara (Metrorex), Razvan Chirca (Metrorex), Andrei Capusanu (CSO Pantelimon), Cosmin Tapu (CSM Bucuresti), Stefan Stanciu (Metrorex)
Taloneuri: Alexandru Nicolae (Steaua), Alexandru Mogos (CT Dinicu Golescu), Stefan Suciu (Metrorex)
Linia a doua: Bogdan Antonescu (Metrorex), Gabriel Ene (CNE Cornu)
Linia treia: Kemal Altinok (Steaua), Andrei Dospina (Metrorex), Andrei Danila (Metrorex), Bogdan Tunsu (CSM Bucuresti), Alexandru Bodor (CSR Sacele), Mihai Marin (Metrorex)
Mijlocas la gramada: Robert Constantin (Metrorex), Augustin Abrudan (Dinicu Golescu), Mihai Simion (Metrorex)
Mijlocas la deschidere: Gabriel Munteanu (Dinicu Golescu), Bogdan Iacovache (Dinicu Golescu), Razvan Patru (Dinamo)
Centri: Robert Stan (Metrorex), Gabrile Vrabie (CSM Bucuresti), Vlad Voicu (Dinicu Golescu), Stefan Szekely (CSR Sacele), Alexandru Filip (RC Grivita)
Aripi: Adrian Lautaru (CSR Sacele), Silviu Mircea (Dinicu Golescu), Daniel Serban (Dinicu Golescu)
Fundasi: Alexandru Mircea (Dinicu Golescu)

11,171 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

 1. Nick 12 iulie 2017 at 18:34

  Good job!

  Mult succes tuturor! Tinerilor nostri le doresc multa sanatate, daruire, inspiratie, reusite de care ei, familiile lor, celor implicati in programul ”Tinta Tier 1”, FRR si fanilor sa ne faca in 2-3 ani mandri ca poarta Frunza de Stejat la piept.

  Cei de acum U15 – U18 vor avea o uriasa oportunitate de a creste in valoare, mai ales dupa ultimele noutati date in mediul virtual social media. Un turneu in vara intre Six Nations U20 + Romania and Georgia. Ocazie exceptionala pentru acesti tineri. Sper FRR ca vei da curs acestei invitatii. Trebuie sa raspundem afirmativ.

  Enjoy Rugby!
  Keep Up Oaks!
  Go Oaks!

 2. SULER ALEXANDRU 13 iulie 2017 at 15:32

  Felicitari promtiei 2001 va doresc mult succes si spor la munca .Daca eram in Romania participam si eu dar joc in ITALIA in Ancona si eu sunt din promotia 2001 .poate ne italnim la anul cand vin in vacanta va doresc mult succes la viitoarea preselectie .

Leave A Response