Friday 29th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Dublu eveniment la Bucuresti pe 1 septembrie: curs Level 1 World Rugby pentru antrenori si arbitri

1 august 2017 INTERN, Stiri
Comisarii de citare au participat la un workshop organizat la Bucuresti

Federatia Romana de Rugby continua seria actiunilor de formare a arbitrilor si antrenorilor. Astfel, pe 1 septembrie, la Bucuresti va avea loc un curs World Rugby Level 1 pentru arbitri si un curs World Rugby Level 1 pentru antrenori. Acestea se vor organiza la sediul Federatiei, de pe Bd Marasti nr. 18-20, in sala de conferinte.

„La aceste cursuri se doreste atragerea profesorilor de educatie fizica din Bucuresti care sunt deja angrenati de o lunga perioada in activitatea de rugby tag si <transformarea> acestora in viitori antrenori si arbitri de rugby/ mini-rugby. Totodata aceste cursuri se adresaza si publicului larg care vrea sa descopere modalitatea de a se implica mai mult in activitaea jocului cu balonul oval. Cursul este gandit ca un mix intre activitati teoretice si practice, care ii vor solicita pe participanti, oferindu-le in acelasi timp posibilitatea de a schimba idei si metode de pregatire”, a declarat Daniel Mitrea, Regional Training Manager World Rugby si Rugby Europe.

Inscrierile se pot face pana pe data de 20 august 2017, la adresele de email bogdan.muntean@frr.ro si cristi.almas@frr.ro, motivand in mail intentia de a urma cursurile de initiere.

Cursul este gratuit, la finalul acestuia participantii urmand sa primeasca un Certificat World Rugby level 1.

 

3,704 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Geaman viorel vasile 9 august 2017 at 20:34

    Sunt un fost jucător de Rugby am 45 de ani şi cît durează cursul?

Leave A Response