Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania U18 Sevens a inceput pregatirea pentru Campionatul European

3 august 2017 U18

Nationala de U18 a Romaniei, rugby in 7, a inceput oficial pregatirea pentru Campionatul European de la Heidelberg (Germania) din luna septembrie. Stejareii efectueaza in perioada 3-8 august un prim stagiu de pregatire la Cornu. Echipa este formata din 16 jucatori provenind de la sase cluburi: CSS 2 Baia Mare, RC Barlad, CSO Pantelimon, Gura Humorului, CT Dinicu Golescu si Politehnica Iasi.

La Campionatul European de U18 Sevens, Romania se afla in Grupa B, alaturi de Franta, Polonia si Belgia, urmand sa debuteze pe 10 septembrie in compania Poloniei. In Grupa A se afla Irlanda, Germania, Luxemburg si Georgia, in Grupa C Portugalia, Rusia, Israel si Tara Galilor si in Grupa D: Italia, Spania, Lituania si Anglia.

“Avem doar trei stagii de pregatire pana cand vom merge la competitie si incercam sa punem la punct cat mai mult din proiectul de joc pe care il avem, pentru a ne prezenta onorabil. Astazi a fost un prim antrenament, se vede ca majoritatea jucatorilor au venit din vacanta, ceea ce este imbucurator este dorinta foarte mare pe care o au de se pregati si de a juca, ceea ce ne da sperante ca putem face antrenamente bune. In acest stagiu vom pune accent pe elementele de baza, tehnico-tactice si  pe partea de pregatire fizica, dupa care, in cel de-al doilea ramane sa punem in teren sistemul de joc si sa intensificam pregatirea fizica, ca in ultimul stagiu, sa accentuam partea tehnico-tactica si sa mentinem sau sa crestem pregatirea fizica, dupa cum va fi cazul “, a declarat antrenorul Alexandru Lupu.

Lista sportivilor care au intrat in cantonament:
Luca Nichitean (CSS 2 Baia Mare), Alin Toma (CSS 2 Baia Mare), Vlad Bocanet (CSS 2 Baia Mare), Andrei Mihalache (CSS 2 Baia Mare), Sebastian Muntean (Barlad), Petru Azoitei (Barlad), Vlad Leica (Barlad), Ionut Botezatu (Barlad), Marius Costea (Barlad), Giani Tanase (Barlad), Razvan Belehuz (Barlad), Ionut Tudor (CSO Pantelimon), Marius Ferariu (Gura Gumorului), Emanuel Grigore (CT Dinicu Golescu), Andrei Micu  (Politehnica Iasi), Peter Chiriac (Politehnica Iasi). Antrenor : Alexandru Lupu, Medic: Cristian Staicu, Manager: Sabin Vasilescu.

4,649 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response