Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stagiu comun pentru practicantii de mini rugby U10 si U12 din Cluj si Bihor

7 august 2017 MINI-RUGBY

Timp de o saptamana, intre 1-6 august 2017, la Vadu Crisului, in judetul Bihor, a avut loc un stagiu de pregatire comun pentru micii rugbysti clujeni si bihoreni. La aceasta actiune organizata de catre Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord si CS Universitatea Cluj Napoca, participantii cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, si-au demonstrat abilitatile si intr-o competitie de minirugby.

Pe langa rugbystii de la “Universitatea” si CSS Viitorul din Cluj Napoca si CS Olimpic Vadu Crisului, au mai participat si cei din localitatea Tarian (Bihor), o parte dintre acestia urmand sa joace din toamna sub culorile echipei Vulturul Negru din Oradea.

“In ciuda caniculei, a fost o saptamana perfecta cu reusite pe toate planurile. Pregatire de specialitate, drumetii, jocuri de cabana, socializare, antrenamente comune si competitia de final care le-a adus multa bucurie prin darurile oferite de organizatori. S-au decernat Cupe, s-a oferit material sportiv, multe dulciuri si masa comuna, lucruri care au facut ca intre copii sa se lege multe prietenii. Asa cum am mai spus copiii au avut parte numai de lucruri frumoase. Aducem multumiri :AJR Cluj, ONCOS Cluj, Auchan, Fundatiei “Da mai departe” si CS.Universitatea pentru sprijinul oferit. Multumiri colegului si prietenului Calin Cojocnean pentru voluntariatul generos”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania Nord.

 

2,439 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

 1. Nick 7 august 2017 at 15:10

  Frumos! Superb!

  Ce e mai frumos decat zambetul unui copil. Felicitari!

  Mult Succes in tot ceea faceti!
  Copiilor sanatate, vointa, reusite si mult succes la scoala!

  Enjoy Rugby!

Leave A Response