Friday 22nd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Cea de-a doua Conferinta Anuala a responsabililor judeteni de rugby scolar va avea loc la Izvoru-Muresului

11 august 2017 RUGBY SCOLAR
Comisarii de citare au participat la un workshop organizat la Bucuresti

La Izvoru-Muresului (judetul Harghita), intre 23 si 24 august 2017, va avea loc editia a doua a Conferintei Anuale a responsabililor judeteni de rugby scolar. Evenimentul va avea loc in sala de conferinte a Complexului Sportiv National Izvoru-Muresului.

La aceasta intalnire vor participa reprezentantii tuturor judetelor si a Municipiului Bucuresti, presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, secretarul general, Florin Matei, iar din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii, directorul general, Alin Paunescu. Alaturi de cei 45 de responsabili judeteni se vor afla si cei sase directori regionali de dezvoltare ai Federatiei Romane de Rugby: Gabriela Balan-Surmei, Marius Secuianu, Gheorghe Sabau, Sorin Rus, Cristian Almas, Florin Bonea si director national de dezvoltare, Ciprian Popa.

“Scopul acestei intalniri este de a optimiza activitatea de rugby-tag, atat in relatia cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, cat si cu acele cluburile care au activitate de mini rugby. Vor fi doua zile de discutii, Federatia Romana de Rugby incarca, alaturi de profesori, sa gaseasca solutii de a dezvolta o activitate de mini-rugby scolar. Dorim ca actiunea sa fie interactiva si speram sa avem un feedback cat mai prompt din partea reprezentilor judeteni, pe care ii asteptam cu propuneri si idei. Fiecare regiune are traditia si specificul ei, de aceea responsabili judeteni stiu exact ce s-ar potrivi mai bine acolo si cum am putea sa ajutam. Imbucurator este ca fata de anul trecut competitia de rugby-tag scolar a crescut valoric si numeric, iar acest lucru ne determina sa gasim cat mai repede solutii de a dezvolta o activitate scolara de minirugby”, a declarat Ciprian Popa, Director National de Dezvoltare.

Prima editie a Conferintei Anuale a resposabililor judeteni de rugby scolar a avut loc anul trecut la Bucuresti.

2,704 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

 1. Nick 11 august 2017 at 14:50

  Good news!

  Work! Work! Work!

  Rugby-ul romanesc incepe sa creasca, sa infloreasca, sa produca roade … datorita unor munci si eforturi de mai bine de 2-3 ani.

  FRR trebuie sa continuue, sa caute solutii, ideii, pentru fiecare faza de evolutie a practicari rugby-ului.

  Va doresc sanatate, succes, multa putere de munca, inspiratie, vointa, daruire in a dezvolta atat pe orizontala cat si pe verticala rugby-ul romanesc … si sa nu uitam investitii in infrastructura pe toate zonele necesara rugby-ului, pentru asta avem nevoie de oameni, investitori privat, public pentru o reusita durabila.

  Stimati investitori, a investi in rugby e o certitudine ca nu veti iesi cu nimic in pierdere … din contra. Va invit sa cercetati evolutia si performanta rugby-ului romanesc dealungul istoriei si veti concluziona ca fiecare 1 € investit va aduce cel putin 2 € .

  Enjoy Rugby!

Leave A Response