Wednesday 19th February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Soimii Campia Turzii, Soimii Bucuresti si Victoria Cumpana s-au impus in etapa a treia a Circuitului de mini-rugby

22 august 2017 MINI-RUGBY

Pe stadionul Tineretului din Gura Humorului, aproape 30 de echipe de copii si-au disputat suprematia in cadrul Circuitului National de Mini-Rugby. Partidele s-au desfasurat pe 19 si 20 august si au reunit trei categorii de varsta: U8, U10 si U12.

Cei mai mici participanti au jucat impartiti fiind in doua grupe, A-ul avandu-i in componenta pe Soimii Campia Turzii, Warriors Timisoara, CSM Sibiu si CSS Gura Humorului si B-ul pe Soimii Bucuresti, CSM Suceava, CSS Barlad si RC Grivita. Dupa disputarea partidelor, ierarhia etapei a fost:

 1. CS Soimii Campia Turzii
 2. ACS Soimii Bucuresti
 3. CSS Barlad
 4. CSM Sibiu
 5. CSS Gura Humorului
 6. CSM Suceava
 7. RC Grivita
 8. CS Warriors Timisoara

La U10 Grupa A a fost alcatuita din Soimii Bucuresti, CSM Suceava, CSM Campia Turzii si RC Pascani, in timp Grupa B a fost formata din CSO Pantelimon, Warriors Timisoara, CSS Barlad si RC Grivita. Clasamentul rezultat dupa partidele weekendului a fost:

 1. ACS Soimii Bucuresti
 2. CSO Pantelimon
 3. CSS Barlad
 4. CSM Campia Turzii
 5. CS Warriors Timisoara
 6. CSM Suceava
 7. RC Pascani
 8. RC Grivita

Tot opt combatante si-au masurat puterile si la U12, Soimii Bucuresti, CSO Pantelimon, CS Rugby Sacele si ACS Amicii Suceava constituind Grupa A, din Grupa B facand parte AS Victoria Cumpana, CS Warriors Timisoara, CSS Barlad si CSS Gura Humorului. Clasamentul final a aratat dupa cum urmeaza:

 1. AS Victoria Cumpana
 2. ACS Soimii Bucuresti
 3. CS Warriors Timisoara
 4. CSO Pantelimon
 5. CS Rugby Sacele
 6. CSS Gura Humorului
 7. CSS Barlad
 8. ACS Amicii Suceava

Conform calculelor, dupa cele trei etape disputate pana acum pe pozitia fruntasa se afla Soimii Campia Turzii la U8 si Soimii Bucuresti la U10 si U12.

1,882 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response