Friday 22nd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania U18 Sevens se reuneste in ultimul cantonament inainte de plecarea la Campionatul European

31 august 2017 7's Men, U18

Nationala de U18 a Romaniei, rugby in 7 se reuneste in ultimul cantonament de pregatire pentru Campionatul European de la Heidelberg (Germania) din luna septembrie. Stejareii vor efectua in perioada 1-8 septembrie un stagiu de pregatire la Izvorani. Echipa este formata din 17 jucatori provenind de la opt cluburi: CSS 2 Baia Mare, RC Barlad, CSO Pantelimon, Gura Humorului, CT Dinicu Golescu, Politehnica Iasi, CNE Cornu si Colegiul Tehnic Traian Vuia Galati. Din cantonamentul de la Izvorani se va pleca pe 8 septembrie direct la Heidelberg.

La Campionatul European de U18 Sevens, Romania se afla in Grupa B, alaturi de Franta, Polonia si Belgia, urmand sa debuteze pe 10 septembrie in compania Poloniei. In Grupa A se afla Irlanda, Germania, Luxemburg si Georgia, in Grupa C Portugalia, Rusia, Israel si Tara Galilor si in Grupa D: Italia, Spania, Lituania si Anglia.

Lista sportivilor care au fost convocati:
Sebastian Munteanu, Razvan Belehuz, Petru Azoitei, Vlad Leica, Cosmin Botezatu, Marius Costea – Barlad, Andrei Mihalache, Vlad Bocanet, Claudiu Grad, Alin Toma – CSS 2 Baia Mare, Emanuel Grigore – Dinicu Golescu/ Steaua, Danut Jipa – CNE Cornu, Ionut Tudor – Pantelimon, Marius Ferariu – Gura Humorului, Peter Chiriac, Andrei Micu – Iasi, Bogdan Fratila – Colegiul Tehnic Traian Vuia Galati.
Staff tehnic: Antrenor: Alexandru Lupu, Preparator fizic: Andreea Delean, Kinetoterapeut: Adrian Purdila, Manager: Sabin Vasilescu

“Este ultimul stagiu de pregatire in care ne propunem sa punem la punct ultimele detalii, este important sa vedem daca vor veni toti jucatorii convocati si in ce forma fizica vor veni, dar si cat de motivati vor fi. In cele doua stagii avute pana acum am pus accentul pe pregatirea fizica si pe sistemul defensiv. Imi este teama sa nu avem aceleasi probleme pe care le avem cu toate selectionatele noastre la rugby 7, pregatirea fizica – efortul la sevens este diferit de cel la rugby in 15- si apararea 1 la 1. Ne dorim sa avem o participare cat mai buna si sa ajungem cat mai sus in competitie”, a declarat antrenorul Alexandru Lupu.

Reunirea lotului va avea loc pe 1 septembrie, ora 09:30, la Izvorani.

3,867 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response