Saturday 16th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Alexandru Tarus a fost titular la Sale, in Aviva Premiership

11 septembrie 2017 AVIVA PREMIERSHIP

In Aviva Premiership s-au disputat partidele din etapa a II-a, runda in care pilierul roman Alexandru Tarus a fost pentru prima data titular in echipa Sale Sharks, iar Bath a impresionat prin succesul impotriva campionilor continentali inter-cluburi, Saracens.

Sale Sharks a evoluat pe propriul teren impotriva lui Newcatle Falcons, pilierul roman Alexandru Tarus fiind pentru prima data titular in XV-le rechinilor, dupa ce in etapa anterioara acesta a debutat la noua sa echipa din postura de rezerva. Partida a fost una echilibrata, iar victoria a revenit lui Newcastle gratie unui eseu de penalizare venit in minutul 73.

Pe Recreation Ground, Bath se afla in avantaj la pauza meciului cu Saracens, 14-0. Campionii continetali au intors rezultatul si se parea ca vor pleca invingatori, a iesit insa la rampa Samesa Rakoduguni cu doua eseuri, unul dupa o trecere de efect prin defensiva adversa celalalt in urma unei curse de 70 de metri, iar Bath si-a trecut in cont cele patru puncte ale victoriei.

Campionii en-titre ai primului esalon valoric din Anglia, Exeter au luat bonusul ofensiv din partida cu nou-promovata London Irish, Harlequins si Northampton reusind primele victorii din noua editie a campionatului. Alaturi de Newcastle Falcons o alta echipa care s-a impus in deplasare in aceasta runda a fost Wasps care astfel se afla in fruntea clasamentului.

Rezultatele etapei a II-a:
Sale-Newcastle 12-13
Bath-Saracens 31-21
Exeter-London Irish 37-7
Harlequins-Gloucester 28-17
Northampton-Leicester 24-11
Worcester-Wasps 10-24

Clasament:
1.Wasps-9p
2.Newcastle-9p
3.Bath-8p
4.Exeter-6p
5.Saracens-5p
6.Harlequins-5p
7.Gloucester-5p
8.London Irish-5p
9.Northampton-4p
10.Sale-2p
11.Leicester-1p
12.Worcester-0p

FOTO: www.salesharks.com

2,185 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response