Monday 30th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cu Alexandru Tarus titular, Sale Sharks obtine prima victorie in Aviva Premiership

18 septembrie 2017 AVIVA PREMIERSHIP

In etapa a III-a din Aviva Premiership, esalon de elita din Anglia, pilierul roman Alexandru Tarus a fost pentru a doua oara titular in echipa Sale Sharks care s-a impus in fata celor de la London Irish, cea mai disputata partida a rundei fiind cea in care Harlequins a castigat in deplasare la Wasps.

Pilierul roman Alexandru Tarus a fost pentru a doua oara consecutiv titular la Sale Sharks si a evoluat pana in minutul 51 al partidei disputate de echipa sa impotriva nou-promovatei London Irish. Rechinii au obtinut primul succes stagional, eseurile marcate de Ross Harrison, Denny Solomona dubla, Josh Charnley si Mark Jeninngs aducandu-le acestora si punctul bonus ofensiv.

Partida dintre Worcester Warriors si Saracens s-a disputa in Statele Unite pe Talen Energy Stadium din Philadelphia, desi diferenta de scor a fost de 29-7 in favoarea londonezilor acestia reusind doar doua incercari, Chris Wyles respectiv un eseu de penalizare, restul punctelor venind din piciorul lui Owen Farrell autor al unei transformari si a cinci lovituri de pedeapsa.

Dupa succesul entuziasmant in fata lui Saracens din etapa perecedenta, Bath a cedat pe Franklin’s Gardens in partida cu Northampton. Gazdele au marcat patru incercari prin Courtney Lawes, David Ribbans dubla si George North, gratie carora s-au ales cu bonificatia ofensiva replica lui Bath constand doar in cele doua tentative de tinta concretizate de Rhys Priestland.

Pe Ricoh Arena, intr-un adevarat derby londonez s-au intalnit Wasps si Harlequins victoria revenind arlechinilor cu rezultatul de 24-21. Wasps a condus la pauza cu 13-11 iar apoi cu 21-18 pana in minutul 66 , dupa care Marcus Smith a inscris din doua lovituri de pedeapsa care au inclinat balanta in favoarea lui Harlequins.

Rezultate:
Northampton-Bath 24-6
Worcester-Exeter 10-41
Sale-London Irish 36-7
Leicester-Gloucester 24-10
Newcastle-Saracens 7-29
Wasps-Harlequins 21-24

Clasament:
1.Exeter-11p
2.Wasps-10p
3.Saracens-9p
4.Newcastle-9p
5.Harlequins-9p
6.Northampton-9p
7.Bath-8p
8.Sale-7p
9.Leicester-5p
10.Gloucester-5p
11.London Irish-5p
12.Worcester-0p

FOTO: London Irish Rugby Club Facebook

2,265 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response