Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Sambata, la Sibiu, va debuta Campionatul Regional de MiniRugby la U14

21 septembrie 2017 MINI-RUGBY

Sambata, 23 septembrie 2017, incepand cu ora 10:00, la Sibiu, va debuta Campionatul Regional de MiniRugby la categoria de varsta U14. Meciurile vor avea loc pe stadionul din Dumbrava Aurie, la aceasta competitie inscriindu-se trei echipe: CSS Bega Timisoara, Rugby Club Ariesul Mihai Viteazul si CSS Soimii Sibiu.

“De foarte mult timp Transilvania nu a mai avut un campionat regulat regional la aceasta categorie de varsta si chiar daca la startul acestei editii s-au inscris doar trei echipe, pentru Departamentul de Dezvoltare este veriga care lipsea din structura planului de reconstructie a rugby-ului juvenil din Transilvania, initiat acum 3 ani. Le dorim mult succes participantelor si ii asteptam pe iubitorii sportului cu balonul oval, sambata, in tribune, pentru a-i vedea pe viitori Stejari”, a declarat Sorin Rus, Director de Dezvoltare zona Transilvania.

Campionatul se va desfasura in sistem tur-retur cu 8 etape, 4 in tur si 4 in retur, iar in cadrul fiecarei etape va juca fiecare echipa cu fiecare.

2,314 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response