Friday 15th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Exeter ramane lider in Aviva Premiership, Tarus a fost titular la Sale si in aceasta etapa

25 septembrie 2017 AVIVA PREMIERSHIP

Etapa a IV-a din Aviva Premiership a fost una cu partide spectaculoase, cea mai categorica victorie fiind obtinuta de Saracens care a invins echipa lui Alexandru Tarus, Sale Sharks, in timp ce Newcastle Falcons s-a impus dramatic pe terenul lui Bath, care a suferit a doua infrangere consecutiva.

Pe Allianz Park, Saracens a primit vizita lui Sale Sharks la care pilierul roman Alexandru Tarus a evoluat ca titular, fiind inlocut in minutul 43. Campionii continentali inter-cluburi s-au impus cu rezultatul de 41-13 cu eseurile reusite de Ben Spencer dubla, Liam Williams,Vincent Koch si Nathan Earle, iar in acest moment ocupa pozitia secunda in clasament.

O partida extrem de spectaculoasa s-a disputat pe Recreation Ground unde Newcastle Falcons a condus cu 19-0, dar Bath a revenit si a marcat 32 de puncte fara a primi vreunul pentru ca in ultimul sfert de ora vizitatorii sa incline balanta de partea lor , eseul decisiv apartinandu-i lui Mark Wilson, transformat de Joel Hodgson cand mai erau patru minute pana la ultimul fluier al arbitrului.

La fel de interesant a fost si duelul Harlequins-Leicester Tigers de pe Twickenham Stoop, incheiat cu victoria oaspetilor. Londonezii se aflau in avantaj in minutul 66 cand George Ford a marcat din lovitura de pedeapsa, pentru ca apoi acelasi mijlocas la deschidere al tigrilor sa marcheze punctele victoriei tot dintr-o tentativa de tinta.

In fruntea clasamentului a ramas campiona en-titre Exter care a trecut pe propriul teren de London Wasps dupa ce intre minutele 19 si 60, Chiefs a marcat patru eseuri, autori Dave Dennis, Don Armand, Olly Woodburn si Shaun Malton fara replica din partea vizitatorilor, desprinzandu-se astfel decisiv.

Rezultate:
Gloucester-Worcester 24-19
Bath-Newcastle 32-33
Harlequins-Leicester 28-31
Saracens-Sale Sharks 41-13
Exeter-Wasps 31-17
London Irish-Northampton 25-40

Clasament:
1.Exeter-16p
2.Saracens-14p
3.Northampton-14p
4.Newcastle-14p
5.Wasps-10p
6.Harlequins-10p
7.Bath-10p
8.Leicester-9p
9.Gloucester-9p
10.Sale-7p
11.London Irish-5p
12.Worcester-1p

FOTO: Daniel Nechita Photographer

2,528 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response