Thursday 14th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Editia a doua a Cupei Stejareilor va avea loc vineri, la Dragu

12 octombrie 2017 MINI-RUGBY

Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord impreuna cu Scoala gimnaziala Nr.1 din Dragu, judetul Salaj, in parteneriat cu Primaria Dragu organizeaza vineri, 13 octombrie 2017, pe stadionul din localitate, editia a II-a a Cupei Stejareilor.

Competitia va incepe la ora 13:00 si se adreseaza elevilor din ciclul gimnazial desfasurandu-se in doua variante, rugby tag (non contact) precum si minirugby scolar (in premiera) cu componenti ai claselor a V-a si a VI-a.

Au confirmat prezenta deja scolile salajene din Cehu Silvaniei, Buciumi, Agrij, Treznea si Dragu, precum si Colegiul National Mihai Eminescu din Cluj Napoca.

„Apreciem perseverenta si continuitatea profesorilor de educatie fizica si sport ai scolilor inscrise, care au fost prezenti si la prima editie. Respect maxim pentru efortul lor, al copiilor si institutiilor de unde provin. Ne bucura mult prezenta copiilor din mediul rural, cu calitati native deosebite, ceea ce ne da sperante ca urmariti si dirijati pot ajunge la cluburile de performanta, doar sa fie vazute de selectionerii regionali”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

1,403 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response