Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scoala Gimnaziala Buciumi a castigat editia a doua a Cupei Stejareilor la rugby-tag

14 octombrie 2017 RUGBY SCOLAR

Scoala Gimnaziala Nr.1 Dragu a organizat vineri, 13 octombrie, ediția a II-a a „Cupei Stejareilor”, competitie destinata copiilor din ciclul gimnazial, parteneri fiindu-le Primaria Dragu si Federatia Romana de Rugby prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord si ISJ Salaj. In urma disputarii tuturor meciurilor, pe primul loc s-a clasat echipa Scolii Gimnaziale Buciumi.

Au participat profesorii care cultiva de ceva vreme pasiunea elevilor pentru sportul cu balonul oval: Mariana Puscas cu Scoala Buciumi, Olimpiu Petran cu Scolile din Agrij si Treznea, Sergiu Moldovan cu Scoala A.Muresanu din Cehu Silvaniei, gazdele din Dragu, profesor Cosmin Ardelen cu totii din Salaj la care s-a adaugat si Liceul Teoretic M.Eminescu din Cluj Napoca, profesor Rares Todoran.

In competitia de rugby tag dupa meciuri frumoase si de calitate clasamentul arata astfel:
1. Scoala gimnaziala Buciumi
2. Scoala gimnaziala Dragu
3. Scoala gimnaziala A.Muresanu Cehu Silvaniei
4. Liceul Teoretic M.Eminescu – Cluj Napoca
5. Scoala gimnaziala Agrij
6. Scoala gimnaziala Treznea

„Aflata la a II-a editie, competitia de la Dragu s-a desfasurat in doua sectiuni. In prima parte s-a jucat rugby tag, ca apoi chiar daca demonstrativ s-au disputat meciuri de minirugby cu 7 jucatori in echipa, o premiera absoluta pentru judetul Salaj.Astfel inercam sa facem trecerea de la rugby tag la minirugby scolar, care azi s-a bucurat de un real succes in randul participantilor. Peste doua saptamani in Cehu Silvaniei vom desfasura urmatoare competitie, de aceasta data doar de minirugby in vederea unui posibil campionat judetean scolar”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord

La final toti participantii au fost premiati cu diplome, cupe, medalii, dulciuri si materiale sportive din partea organizatorilor, respectiv Scoala Dragu si FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord.

La festivitate au participat si Primarul comunei Dragu, Inpectorul de educatie fizica si sport Salaj, Directorul Scolii gimnaziale Dragu, numeroase cadre didactice si elevi din comuna.

 

2,273 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response