Sunday 17th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Timisoara Saracens intalneste in cea de-a doua etapa a Continental Shield pe portughezii de la CDUL

20 octombrie 2017 INTERNATIONAL

Campioana Romaniei, Timisoara Saracens isi continua parcusul in Continental Shield, a treia competitie inter-cluburi ca valoare din Europa, castigatoarea competitiei urmand sa obtina si calificarea pentru sezonul 2018-2019 al Challenge Cup. Victoriosi in etapa de debut, cand au invins pe teren propriu pe Padova, 29-25, banatenii vor intalni in etapa a doua a Continental Shield, la Lisabona, pe Centro Desportivo Universitario Lisboa.

 CDUL este cea mai titrata echipa de club din Portugalia. Echipa studenteasca din capitala tarii s-a infiintat in 1952, a castigat primul titlu national in 1964, pana in 2014 reusind sa isi treaca in palmares 19 titluri de campioni. CDUL s-a impus si in Cupa Portugaliei, castigand trofeul de 8 ori, in plus, ca trofee a castigat de trei ori Supercupa si Cupa Iberica. Lusitanii au furnizat surpriza rundei inaugurale a Continental Shield, cand au invins in deplasare, pe Rugby Viadana, cu 19-14.

Partida CDUL – Timisoara Saracens are loc sambata, 21 octombrie, pe Estadion Universitario de Lisboa de la ora 17:00 (ora Romaniei).

In Continental Shield, Timisoara va mai avea de disputat doua partide in afara celei de maine: pe 9 decembrie, pe teren propriu va intalni pe Calvisano si pe 16 decembrie, in Georgia, va juca cu Batumi.

1,984 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response