Friday 27th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Constanta se va organiza un curs de arbitri nivel 1 World Rugby

8 noiembrie 2017 INTERN

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu AJR Constanta va organiza in data de 29 noiembrie 2017 un curs nivel 1 World Rugby de formare arbitri pentru zona Dobrogea. Cursul  va avea loc la Constanta in sala de sedinte a stadionului Mihail Naca (Farul) cu incepere de la ora 9:00.

Lectorii cursului vor fi Ionut Bodea, responsabil cu activitatea arbitrilor din zona Dobrogea, respectiv Vlad Iordachescu, formator de arbitri World Rugby. ”Obiectivul cursului este de a mari numarul arbitrilor din zona si de a continua activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor in vederea acoperirii mai eficiente a tuturor zonelor in ceea ce priveste arbitrajul. Asteptam alaturi de noi cat mai multi participanti, indiferent de varsta”, a declarat Ionut Bodea.

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti pe adresa de mail ionutbodea09@gmail.com intentia ferma de a participa la acest curs cu urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, varsta, implicarea sportiva si certificatul care atesta parcurgerea Legilor Jocului de pe site-ul World Rugby, http://laws.worldrugby.org/index.php?&language=RO.

Data limita de inscriere este 24 noiembrie, ora 18:00.

 

1,673 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response