Friday 19th October 2018,
Federatia Romana de Rugby

La Bodesti va avea loc pe 18 noiembrie sarbatoarea rugbyului nemtean

15 noiembrie 2017 INTERN

In urma cu 26 de ani, in judetul Neamt se infiinta Clubul de rugby Venus, iar pentru a marca acest eveniment profesorul Eusebiu Popa, cel care a pus bazele acestui club si implicit a rugbyului feminin in zona, pregateste un eveniment special. Astfel, sambata, 18 noiembrie, in comuna Bodesti-Neamt, pe terenul de sport din localitate va avea loc „Trofeul Venus Rifil-26”, care isi propune sa fie o adevarata sarbatoare a rugbyului nemtean.

In cadrul acestui turneu vor avea loc meciuri cu echipe de fete (U 11-13 ani), dar si partide la care vor participa echipe noi formate de mini-rugby, fete si baieti cu varsta de 10 ani sau chiar mai mici.

La acest eveniment au fost invitate sa participe echipa de mini-rugby a Clubului Scolar Sportiv Unirea din Iasi si echipele de fete de la Rugby Club Cristian si CSR Sacele, ambele din Brasov.

„Sincer, nu stiu cand au trecut acesti 26 ani cu bune, cu rele peste mine si clubul Venus RIFIL. Sambata doresc sa fie o sarbatoare a rugbyului, toti participantii vor primi Cupe, trofee, iar copii vor primi diplome , medalii și cadouri surpriza! Chiar daca in ultima perioada starea mea de sanatate nu a fost buna am incercat sa particip la competitii cu echipa noua “Pisoii negri“, cat si cu cea a Mâțelor negre. Doresc sa aduc cat mai multi copii catre acest frumos sport, selectia este un proces continuu”, a spus profesorul Eusebiu Popa.

 

 

1,129 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response