Friday 22nd March 2019,
Federatia Romana de Rugby

Scoala Gimnaziala nr. 4 „Fratii Popeea” Sacele a castigat pentru a doua oara consecutiv Cupa Brasov la rugby-tag

29 noiembrie 2017 RUGBY SCOLAR

La Harman, in sala de sport a Scolii Gimnaziale din localitate a avut loc o noua editie a Cupei Brasov la rugby-tag, competitie castigata pentru a doua oara consecutiv de echipa Scolii Gimnaziale nr. 4 „Fratii Popeea”, Sacele, pregatita de profesorii Teodora Dobre, Oltita Prodan si Cristina Krausz. La acest turneu au participat sase scoli gimnaziale, 51 de elevi nascuti 2005 si mai mici, dintre care 20 fete jucandu-se timp de cateva ore cu balonul oval.

„Suntem mandri de participarea la a II-a editie a Cupei Brasov la Rugby-tag si de rezultatul pe care l-am obtinut si anul acesta, locul I. Pastram cupa la Sacele, la Scoala gimnaziala Nr.4 „Fratii Popeea” si suntem dornici sa participam si la alte competitii organizate de catre reprezentantul F.R.R., zona Sud-Muntenia, domnul Florin Bonea. Multumim din suflet organizatorilor si tuturor celor participanti, in special copiilor pentru implicare, disciplina, pasiune si rezultatele obtinute. Ii multumim Domnului Florin Bonea care si anul acesta ne-a incantat cu premiile acordate”, a declarat Teodora Dobre, profesoara de educatie fizica si sport.

 

Echipele au fost repartizate in doua grupe, astfel:
Grupa A:
1. Scoala Gimnaziala Nr. 4 „Fratii Popeea”, Sacele (Profesori: DOBRE Teodora, PRODAN Oltita si KRAUSZ Cristina) 6 puncte;
2. Scoala Gimnaziala „Peter Thal”, Rasnov (Profesor: GROZA Iulia Dorina) 4 puncte;
3. Scoala Gimnaziala Bod (Profesor: TARNACOP Roxana) 2 puncte;
Rezultate: BOD – RASNOV 2-8; SACELE – BOD 10-4 si RASNOV – SACELE 3-7.

Grupa B:
1. Scoala Gimnaziala Halchiu (Profesor: CALIN Daniel Teodor) 6 puncte;
2. Scoala Gimnaziala Sanpetru (Profesor: PETRULE Daniel) 4 puncte;
3. Scoala Gimnaziala Harman (Profesor: GHINESCU Claudiu) 2 puncte.
Rezultate: HARMAN – SANPETRU 3-4; HALCHIU – HARMAN 8-5 si SANPETRU – HALCHIU 2-4.

In urma meciurilor jucate in grupe ocupantele locurilor trei din fiecare grupa au jucat pentru 5-6, locurile doi din grupe au jucat pentru 3-4 si locurile unu din fiecare grupa au jucat finala.

Locul 5-6: BOD – HARMAN 0-7
Finala mica: RASNOV – SANPETRU 2-6
Finala mare: SACELE – HALCHIU 8-7

Cele 9 meciurile au fost arbitrate de Constantin Szavuy, Sorin Stefanita si Lucian Ravar.Competitia a fost organizata cu ajutorul reprezentantului rugby-tag din judetul Brasov, Daniel Petrule, a implicarii echipei organizatoare, Scoala Gimnaziala Harman, reprezentanta de Claudiu Ghinescu, a Inspectoratului Scolar Brasov si a Federatiei Romane de Rugby.

 

La finalul competitiei, Federatia Romana de Rugby a premiat toate echipele participante cu diploma si un balon de rugby, iar cei mai buni dintre elevi au fost recompensati cu diplome. Cupe au primit primele trei echipe clasate.

 

1,617 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response