Friday 25th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Baia Mare va avea loc editia III-a a competitiei de rugby tag, Muguri maramureseni

4 decembrie 2017 RUGBY SCOLAR

Sala Colegiului Tehnic C.D.Nenitescu din Baia Mare va gazdui miercuri, 6 decembrie 2017, competitia de rugby tag destinata ciclului gimnazial, dotata cu trofeul „Muguri maramureseni”. Este a III-a editie la care au confirmat deja pana in prezent 10 institutii scolare din ciclul gimnazial.

Competitia este organizata de catre ISJ Maramures in parteneriat cu DJST Maranures si Federatia Romana de Rugby prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord, urmand ca pe data de 14 decembrie la competitie sa participe elevii din ciclul liceal.

„Este un lucru imbucurator ca exista interes, continuitate si tot mai multi copii sunt implicati in acest fenomen. Practicand rugby chiar si in varianta de non contact copilul isi dezvolta responsabilitatea, disciplina, spiritul competitiv, respectul fata de ceilalti si fata de munca, rabdarea, flexibilitatea, perseverenta, orientarea pozitiva catre ceilalti, formandu-si un caracter frumos si echilibrat. Nu ne ramane decat sa va invitam sa fiti alaturi de noi, iar noi organizatorii putem sa ne bucuram ca „Mos Nicolae” ne va aduce asemenea competitie”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare Transilvania-Nord.

2,058 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response