Tuesday 31st March 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cupa Mos Craciun 2017 AMRB are loc sambata, 9 decembrie

5 decembrie 2017 MINI-RUGBY

Rugbyul juvenil se apropie de finalul acestui sezon competitional. Sambata, 9 decembrie, pe Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf”, va avea loc Cupa Mos Craciun 2017 la mini-rugby, organizata de Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti. Competitia este organizata la patru categorii de varsta: U8, U10, U12 si U14.

Meciurile vor avea loc intre orele 10:00 – 13:00, aproximativ 400 de copii urmand sa joace mini-rugby. Cluburile care s-au inscris fac parte din Campionatul Regional Muntenia, printre acestea numarandu-se Soimii, Pantelimon, RC Antonio Jr., Flamingo, CSM, Metrorex, Olimpia.

„Este ultima competitie la nivelul copiilor organizata de Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti in acest an  si dorim ca aceasta ultima competitie sa fie o bucurie pentru toti copii care activeaza in Campionatul Regional Muntenia. Ii asteptam sa vina in numar cat mai mare pentru ca Mos Craciun va fi incarcat cu daruri si plin de suprize. De asemenea, incheind acest an competitional, dorim sa le uram copiilor si parintilor acestora multa sanatatate si un An Nou Fericit”, a declarat Nicolae Sisiu, secretar coordonator al AMRB.

FOTO: CS Aurora Baicoi Facebook

3,046 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response