Wednesday 25th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Premiera pentru arbitrajul romanesc

6 decembrie 2017 INTERN

In acest weekend vor avea loc partidele din cadrul competitiilor continentale inter-cluburi si in premiera doua partide din aceeasi etapa vor fi conduse de arbitri romani. Este vorba despre intalnirea Newport-Yenisey din Challenge Cup ce va fi condusa la centru de Vlad Iordachescu, respectiv Heidelberg-Rovigo din Continental Shield care-l va avea in aceeasi ipostaza pe Ionut Bodea (foto, in centru).

Dupa ce in componenta Vlad Iordachescu la centru, asistat de Ionut Bodea si Radu Petrescu, brigada de arbitri din Romania a condus partida dintre Stade Francais si London Irish, prestatiile acestora fiind apreciate, Vlad Iordachescu a fost desemnat sa conduca o alta partida din Challenge Cup, Newport-Yenisey. De aceasta data el va fi ajutat de Alexandru Ionescu si Madalin Girbau.

In ceea ce il priveste pe Ionut Bodea, pe langa partida mai sus mentionata, s-a aflat la centru intr-o alta intalnire din Continental Shield, cea dintre Rovigo si Batumi, iar acum tot datorita calitatilor demonstrate, va conduce disputa dintre Heidelberg si Petrarca Padova , in aceeasi competitie. El va fi asistat de Ciprian Costache si Florin Bonea.

Referitor la aceste partide Ionut Bodea ne-a declarat: “Ne bucura faptul ca forul care conduce destinele competitiilor continetale inter-cluburi, EPCR, apreciaza prestatiile arbitrilor romani la partidele in care acestia au fost delegati. Este o premiera ca in aceeasi etapa doua brigazi care reprezinta Romania se vor afla pe teren si ne dorim ca pe viitor acest lucru sa se intample cat mai des”

In competitiile europene inter-cluburi in acest weekend se vor disputa pertidele din etapa a III-a contand pentru faza grupelor , in Continental Shield, Romania fiind reprezentata de Timisoara Saracens care va intalni pe Calvisano.

 

6,013 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response