Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scoala Gimnaziala O. Goga din Baia Mare a castigat editia a treia a competitiei de rugby-tag, Muguri maramureseni

7 decembrie 2017 RUGBY SCOLAR

Miercuri, 6 decembrie 2017, in Sala de sport a Colegiului Tehnic C.D.Nenițescu din Baia Mare găzduit cea de a III-a editie a competitiei scolare de rugby tag “Muguri maramureseni”, destinata ciclului gimnazial. Competitia a fost castigata de echipa Scolii Gimnaziale O.Goga din Baia Mare, pregatita de Ioana Arba si Alina Sofineti.

Au fost prezente noua scoli din toate zonele judetului, efort laudabil tinand cont de distantele lungi. Efortul lor a fost rasplatit inca de la inceputul competitiei cand in sala au intrat componentii echipei de rugby CSM Stiinta Baia Mare cu care au socializat, au facut fotografii si s-au jucat. Micutii au fost incurajati de jucatori sa faca sport pentru sanatatea lor si sa ajunga treptat, sa faca pasul spre performanta. Actiunea lor se inscrie si in Programul National “Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate”.

La sfarsitul competitiei clasamentul final arata astfel:
1.Școala gimnazială O.Goga Baia Mare – prof. Arba Ioana si Alina Șofineți
2.Școala gimnazială L.Blaga Fărcașa – prof. Ilieș Victorița și Zoicaș Lavinius
3.Școala gimnazială L.Blaga Baia Mare – prof. Nuță Alexandru
4.Școala gimnazială Nr.7 Borșa – prof.Traian Mâț
4. Școala gimnazială I.Slavici Tăuții de Sus – prof. Mădălina Ignuța
5. Școala gimnazială N.Steinhardt Rohia – prof. Mihai Mureșan
5. Școala gimnazială Baia Sprie – prof. Mădălina Ignuța și Raul Czompa
6. Școala gimnazială Nr.1 Moisei – prof. Tomoiagă Vasile Daniel
6. Școala gimnazială Recea – prof. Tudor Bogdan

 

„ A fost cea mai reusita editie din punct de vedere organizatoric, numeric si valoric. Prezenta „zimbrilor” a fost una de efect si de bun augur pentru toata miscarea sportiva scolara in general si rugbystica in special. La buna reusita au pus umarul pe langa gazdele competitiei reprezentate de prof.George Chindea si ISJ Maramures, DJST Maramures si FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord care la final au oferit tuturor participantilor cupe, diplome, materiale sportive de specialitate. Felicitari si multumiri deopotriva tuturor. In data de 14 decembrie va invitam sa fim din nou impreuna la aceesi competitie pe care o vom organiza de aceasta data pentru elevii din ciclul liceal.”, a declarat  Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare Transilvania-Nord.

2,654 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response