Tuesday 19th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

O noua partida din Challenge Cup va fi condusa de o brigada de arbitri din Romania

13 decembrie 2017 INTERN

In acest weekend se vor disputa partidele din etapa a IV-a contand pentru competitiile continentale inter-cluburi, Champions Cup respectiv Challenge Cup, aceasta fiind ultima runda programata in acest an, una in care disputa Oyonnax-Worcester va fi condusa de o brigada de arbitri cu Vlad Iordachescu la centru.

Vineri, 15 decembrie, pe stadionul Charles Mathon, in cadrul Grupei 5 din European Rugby Challenge Cup se va disputa partida Oyonnax-Worcester Warriors, echipa franceza avandu-l in postura de capitan pe Valentin Ursache, acest duel urmand a fi condus de brigade de arbitri din Romania cu Vlad Iordachescu la centru asistat de Alexandru Ionescu si Madalin Girbau.

Toti cei trei arbitri amintiti mai sus, in aceeasi dispunere, au oficiat etapa trecuta, tot in cadrul European Rugby Challeneg Cup, la partida Newport Dragons-Yenisey . Forul care conduce competitiile europene inter-cluburi a apreciat prestatia arbitrilor romani la acest joc, astfel ca au decis sa acorde acestora credit si pentru urmatoarele etape.

Pentru Vlad Iordachescu partida Oyonnax-Worcester Warriors va fi cea de a treia condusa la centru in acest sezon si a 14-a de cand a primit prima delegare la o disputa din cadrul Challenge Cup:”Ma bucur ca voi avea sansa sa conduc o noua partida de acest nivel. Este in fapt o recunoastere si apreciere a prestatiilor avute pana in prezent mai ales ca este vorba de jocuri de o calitate deosebita”, a declarat acesta.

In acest moment, Oyonnax se afla pe locul 4 in Grupa 5 din Challenge Cup, nereusind sa castige niciunul din cele trei meciuri disputate. Pe primul loc in Grupa se afla Connacht Rugby, urmata de Worcester Warriors si Brive.

 

2,502 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response