Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cupa Mos Craciun, organizata de Antonio Jr., la editie aniversara in 2017

14 decembrie 2017 MINI-RUGBY

Duminica, 17 decembrie 2017, incepand cu ora 10:00, AS Rugby Club Antonio Jr., Kaufland Romania, Federatia Romana de Rugby, Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti si Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei (str. Oltetului nr. 30, sector 2, Bucuresti) vor organiza editia a V-a a Cupei „Mos Craciun-Kaufland” la mini rugby. Aceasta competitie, organizata la toate cele patru categorii de varsta – U8, U10, U12 si U14, dar si U15 – rugby 7, incheie anul 2017 la mini-rugby. Astfel, in jur de 600 de copii din Bucuresti, Ilfov, Brasov, Constanta si Timisoara vor participa la acest turneu.

Competitia a fost programata initial pentru sambata, 16 decembrie, insa a fost reprogramata, pentru ca ziua respectiva a fost declarata  Zi de Doliu National in memoria Majestatii Sale Regele Mihai I.

Toti copii participanti vor primi premii dulci din partea partenerului evenimentului plus alte numeroase premii puse in joc pentru fiecare categorie de varsta.

Printre cluburile care s-au inscris se afla alaturi de cel organizator, RC Antonio Jr., Warriors Timisoara, RC Grivita, Rugby Sacele, CS Flamingo, CS Dinamo Bucuresti.

„Vom avea parte de doua zile pline de rugby, surprize placute, voie buna, acte de caritate pentru copiii din AS Rugby Club ANtonio Jr., copii care provin din familii cu o situatie mai delicata. La fiecare categorie se vor acorda premii constand in cupe, medalii, diplome pentru toate echipele participante dar si pentru fiecare mic rugbyst ce va participa la acest turneu. O surpriza din partea clubului organizator, sponsorul turneului Kaufland Romania, va fi premierea cu bowl si lingura de lemn, asa cum se obisnuieste la competitiile sportive internationale de seniori. De asemenea, Mos Craciun va trece pe la fiecare dintre cei circa 600 de copii”, spune Antonio Dumitru, presedintele clubului Antonio Dumitru.

Conditii de participare

– 5 echipe maxim de categorie.

Nr maxim de jucatori participanti:
– U8 – 10 jucatori ( maxim 6 echipe)
– U10 – 12 jucatori (maxim 6 echipe)
– U12 – 16 jucatori ( maxim 6 echipe)
– U14 – 18 jucatori ( maxim 6 echipe)
– U15/R7 – 12 jucatorri (maxim 4 echipe)

Sarbatoarea rugbyului va continua in aceeasi locatie, GFP Rugby Club si RC Antonio Jr. organizeaza si un eveniment CARITABIL in urma caruia se doreste a veni in sprijinul unor copii din cadrul clubului, care provin din familii cu situatii financiare dificile, scop in care va fi organizata o tombola. Donatiile pot fi facute in bani sau in obiecte electrocasnice, mobilier, saltele, imbracaminte, incaltaminte. In cadrul acestui turneu vor avea loc meciuri de seniori, cu participarea echipelor Rugby Dracula Oldboys, Sportul Studentesc, Warriors Timisoara Old Boys, Rechinii din Constanta, GFP Rugby Club Old Bos.

1,767 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response