Monday 08th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

200 de copii au participat Cupa Mos Craciun la rugby-tag de la Iasi

20 decembrie 2017 RUGBY SCOLAR

Duminica, 17 decembrie, in Sala Polivalenta din Iasi a avut loc turneul de rugby-tag, “Cupa Mos Craciun”. Competitia, organizata de catre Asociatia Judeteana de Rugby Iasi in colaborare cu FRR si DJST Iasi, a fost destinata copiilor nelegitimati la cluburile sportive, pregatiti de profesorii de educatie fizica si sport care au participat la cursurile de instructor de rugby tag organizate in Iasi.

S-au inscris in competitie un numar de 16 echipe si anume:
La învatamantul primar:
1. Sc. gimn. Gh. I. Bratianu BRĂTENII KINDER – prof. Buta Catalina
2. Sc. gimn. B.P. Hasdeu STEJĂREII – prof. Martinas Petruta
3. Sc. gimn. B.P. Hasdeu SUPERKIDS si POWERKIDS – prof. Gucianu Robert
4. Sc. gimn. B.P. Hasdeu – FULGERASII– prof. Cabulca Alexandra
5. Sc. gimn. B.P. Hasdeu – MICII CAMPIONI – prof. Capraru Ionut
6. Sc. gimn. Vanatori – VULTURII – prof. Zaharia Mihaela
7. Sc. gimn. Ion Creanga – SPIRIDUȘII si ELFII – prof. Ursuleasa Alina
8. Sc. gimn. I. Simionescu – PUMELE – prof. Muntianu Vlad
9. CSS Unirea Iasi -LUPII si ZIMBRIȘORII – prof. Popa Gabriel

 

La învatamantul gimnazial:
1. Sc. g. Gh. I. Bratianu – BRĂTENII – Lungu Cristina
2. Sc. gimn. I. Teodoreanu – TEODORENII–Penisoara Iulia
3. Sc. gimn. Erbiceni – JUNIORII si ZBURATORII – Maxim Mioara

Meciurile au fost arbitrate de catre Bargaoanu Dragos, Susanu Andrei, Cucu Emanuel si Onica Gigi, arbitrii in Comitetul de Arbitri Moldova Nord, iar asistenta medicala a fost asigurata de doctorul Chirica Valeriu.

“ Competitia a fost organizata de Asociatia Judeteana de Rugby Iasi in colaborare cu Federatia Romana de Rugby si DJST IASI si a avut ca principal scop promovarea rugby-ului tag, dar mai ales familiarizarea parintilor cu acest sport. Turneul a fost adresat doar profesorilor de educatie fizica si sport care au primit materiale de rugby tag de la FRR si care au participat cu grupe de copii nelegitimati la cluburile din Iasi. Au fost aproximativ 200 de copii la cele doua categorii de varsta care au jucat timp de 2 ore rugby tag sub supravegherea si entuziasmul parintilor prezenti in tribuna. Copii au primit mult asteptatele daruri si diplome de la Mos Craciun care si-a facut aparitia spre sfarsitul competitiei. Doresc sa le multumesc tuturor celor implicati in organizarea acestui turneu, sponsorilor dar si celor prezenti in sala pentru a-si sustine favoritii”, a declarat Gabriela Surmei Balan, Director de Dezvoltare Moldova Nord.

„Un frumos final de an rugbistic, an cu multe competitii pentru copii si juniori. Au fost colaborari frumoase cu FRR, DJTS Iasi si CSS Unirea Iasi. Dupa etapa a IV-a a Campionatului de minirugby Moldova Nord, desfasurata sub denumirea Cupa 1 Decembrie cu peste 250 de participanti, unde am avut un sponsor generos dar anonim, la Cupa Mos Craciun am avut alaturi alt sponsor, AUCHAN, care a oferit cadouri celor 200 de participanti. Dar toate acestea nu ar fi fost posibile fara profesorii, antrenorii si parintii care au sustinut entuziasmul copiilor. Le dorim tuturor un Craciun Fericit si un An Nou cu bucurii.”,a spus Cornel Ghenea, presedinte Asociatia Judeteana de Rugby.

2,002 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response