Sunday 17th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

S-au stabilit echipele care vor reprezenta Maramuresul la faza judeteana la ONSS (ciclul primar) si la Gimnaziada

21 decembrie 2017 RUGBY SCOLAR

Timp de doua zile Școala gimnazială „L.Blaga” din Baia Mare a organizat două competiții de rugby tag, respectiv faza municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar pentru ciclul primar și Gimnaziada pentru clasele V-VIII.

Dupa meciuri frumoase, extrem de disputate, cele două locuri care duc la faza următoare, cea județeană, la ciclul primar au fost adjudecate de catre:
1.Școala gimnazială O.Goga – prof. Arba Ioana si Alina Șofineți
2.Școala gimnazială L.Blaga – prof. Alexandru Nuță

La ciclul gimnazial conform organizatorilor au fost alocate tot doua locuri care duc la faza județeană, iar acestea sunt:
1.Școala gimnazială Octavian Goga – prof. Alina Șofineți
2.Școala gimnazială Lucian Blaga – prof. Alexandru Nuță

„ Maramureșul este printre primele județe din NV care a început competițiile oficiale școlare de rugby tag. Ne-am bucurat de o organizare și o implicare deosebită, ceea ce merita toate aprecierile noastre. A fost un an 2017 plin de competiții frumoase și reușite, cu un impact din ce în ce mai mare în rândul elevilor în acest judet. Le mulțumim tuturor celor implicați: sportivi, profesori, instituții școlare, sponsori și le urăm un An Nou cu reușite pe toate planurilor, Sărbători fericite și La mulți ani!”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania-Nord.

1,601 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response