Friday 29th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” din Baicoi a castigat prima editie a „Cupei Mos Craciun” la rugby-tag

22 decembrie 2017 RUGBY SCOLAR

Vineri, 22 decembrie, in Sala Sporturilor din Baicoi s-a desfasurat prima competitie organizata de Asociatia Judeteana de rugby Prahova, „Cupa Mos Craciun” la rugby-tag, editia 2017. Castigatoarea competitiei a fost echipa Liceului Tehnologic „Constantin Cantacuzino” din Baicoi, echipa pregatita de profesorul Felicia Smoleanu. „Cupa Mos Craciun” a fost organizata de Clubul Sportiv Aurora Baicoi, DJST Prahova – reprezentata de Daniel Vasile, Inspectoratul Scolar Prahova – reprezentat de inspector Florina Damian si Departamentul Dezvoltare Sud-Muntenia al Federatiei Romane de Rugby.

La aceasta editie au participat 2 scoli gimnaziale, 14 de elevi dintre care o fata si 2 profesori de educatie fizica si sport.

In urma celor 2 meciuri jucate, clasamentul final a fost urmatorul:
1. Liceul Tehnologic Constantin Cantacuzino, Baicoi (Profesor: SMOLEANU Felicia) 5 puncte;
2. Scoala Gimnaziala Comuna Floresti (Profesor: CALOTESCU Florian) 3 puncte;
Rezultate: BAICOI-FLORESTI 5-4 si FLORESTI-BAICOI 5-5.

„Desi initial isi anuntasera participarea 4-5 echipe, doar doua dintre acestea au reusit sa ajunga, meciurile fiind insa foarte spectaculoase. Multumim elevilor implicati, profesorilor insotitori, sponsorilor competitiei, DJTS Prahova, FRR si in special inimosului organizator, Florin Bonea.”, a declarat Felicia Smoleanu, profesoara de educatie fizica si sport.

La finalul competitiei Directia Judeteana de Sport si Tineret Prahova, reprezentata de Daniel Vasile, a premiat toti elevii si profesorii participanti cu cate un tricou. Toate echipele participante au primit din partea Federatiei Romane de Rugby diplome, un set de conuri si un balon de rugby, iar cei mai buni dintre elevi au fost recompensati cu diplome.

 

2,655 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response