Sunday 16th June 2019,
Federatia Romana de Rugby

Rusia a castigat meciul de pregatire cu Armata Franceza si abordeaza cu incredere debutul in REIC 2018

29 ianuarie 2018 Rugby Europe Championship

Nationala de rugby a Rusiei, echipa pe care Stejarii o vor intalni in cel de-al treilea meci al Rugby Europe International Championship, pe 3 martie, la Cluj-Napoca, continua in forta pregatirea pentru aceasta competitie. Reuniti inca de inceputul anului, jucatorii rusi au efectuat un cantonament de o saptamana in Antalya, urmat de un meci test.

Weekendul trecut, la Moscova, Rusia a trecut de o Selectionata a Armatei Franceze cu 54-0 (33-0), marcatori fiind Anton Rudoy- 2 eseuri si o lovitura de penalitate, Vasily Artemiev, Andrey Temnov, Valeri Morozov, Dmitry Krotov si Tahir Gadjiev- cate un eseu, iar  Yuri Kushnarev  a transformat incercarile.

Antrenorul Alexander Pervukhin a selectat un lot de 28 de jucatori, cei mai multi, 14 provenind de la Yenisei -STM. Cei mai experimentati jucatori convocati sunt capitanul Vasily Artemiev, care a evoluat pentru Rusia in 74 de meciuri, marcand 135 de puncte, fiind si cel mai eficient marcator de eseuri din echipa 27, precum si cel mai prolific marcator de puncte din istoria „ursilor”, Yuri Kushnarev, cu 646 de puncte in 92 de meciuri jucate.

Rusia continua continua pregatirea centralizata pana la debutul in editia 2018 a Rugby Europe International Championship, pe 10 februarie cand va intalni Spania, la Soci.

Lotul Rusiei care pregateste Rugby Europe International Championship 2018:
Pilieri: Innokenty Zykov (Yenisei-STM) , Valeri Morozov (Yenisei-STM), Andrey Polivalov (Yenisei-STM), Magomed Davudov (Kuban) , Vladimir Podrezov (VVA-Podmoskovye), Serghei Chernishev (Slava-TsSP)
Taloneuri: Stanislav Selski (Yenisei-STM) ,
Linia a II-a:Dmitry Krotov (Yenisei-STM) , Mikhail Kudinov (Kuban) , Evgeny Mishechkin (Slava-TsSP) 
Linia a III-a: Pavel Butenko (Yenisei-STM), Tahir Gadjiev (Kuban), Yevgeni Elgin (Yenisei-STM) , Victor Kononov (Yenisei-STM) , Anton Rudoy (Yenisei-STM), Andrey Temnov (Yenisei-STM), Vladislav Sozonov (VVA-Podmoskovye),  Nikita Vavilin (Slava-TsSP) 
Mijlocasi la gramada: Alexey Scherban (Yenisei-STM) ,
Mijlcoasi la deschidere: Yuri Kushnarev (Yenisei-STM),
Aripi:Vasily Artemiev (Krasny Yar), Denis Simplikevici (Yenisei-STM) , Kirill Gubin (Kuban) ,Mikhail Babaev (regiunea VVA-Moscova)
Centri: Vladimir Rudenko (Red Yar) , Herman Davydov (regiunea VVA-Moscova) , Serghei Trishin (regiunea VVA-Moscova) 
Fundas: Ramil Gaisin (Yenisei-STM)

FOTO: official_rur instagram

1,387 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response