Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Doua modificari in lotul Spaniei pentru partida cu Romania

15 februarie 2018 RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP

In cea de-a doua etapa contand pentru competitia Rugby Europe International Championship editia 2018, criteriu de calificare la Cupa Mondiala din 2019, Stejarii vor evolua la Madrid impotriva Spaniei, pentru acesta disputa lei iberici anuntand doua modificari in lot fata de intalnirea din runda de debut cand au jucat in Rusia.

Partida Spania-Romania de duminica care va avea loc la Madrid este extrem de importanta pentru ambele echipe avand in vedere miza cu totul speciala si anume,  calificarea directa la Cupa Mondiala din 2019. In acest moment Stejarii au un avantaj de trei puncte in clasament, iar o victorie a echipei noastre poate asigura cu trei etape inainte de finalul calificarilor prezenta in Japonia la competitia etalon la nivel mondial.

Chiar daca a evoluat in fata unui adversar care matematic mai putea spera la calificare, Spania s-a impus la Krasnodar reusind cateva faze spectaculoase. Elevii lui Santiago Santos au demonstrat ca sunt puternici pe inaintare, dar si ca stiu jocul pe treisferturi, mai mult, moralul echipei este foarte bun , Los Leones aparand la limita propriului teren de tinta un succes care-i mentine in lupta calificarii la Cupa Mondiala.

In partida de la Krasnodar, Spania a evoluat in urmatoarea componenta: 1. Benat Auzqui(Grenoble), 2. Marco Pinto(Beziers), 3. Jonathan Garcia(Nevers), 4. David Barrera(Bourg en Bresse), 5. Lucas Guillaume(Narbonne), 6. Pierre Barthere(Rouen), 7. Gauthier Gibouin(Nevers), 8. Jaime Nava(Alcobenas), 9. Guillaume Rouet(Bayonne), 10. Mathieu Belie(Nevers), 11. Sebastien Ascarat(Montauban), 12. Dan Snee(Havelock North), 13. Fabien Perrin(Bourg en Bresse), 14. Brad Linklater(Alcobenas), 15. Charly Malie(Pau).Rezerve: 16. Fernando Lopez(Ordizia), 17. Juan Anaya(Alcobenas), 18. Anibal Bonan(Bagnerais), 19. Thibauth Visensang(Tyrosse), 20. Sebastien Rouet(Narbonne), 21. Ignacio Contardi(Niort), 22. Bastien Fuster(Bayonne), 23. Jesus Moreno(Provence Rugby).

Dupa cum se poate observa cu exceptia capitanului Jaime Nava, toti ceilalti spate componeti ai pachetului de inaintare sunt jucatori care evolueaza in Franta, pe liniile dinapoi doar Dan Snee si Brad Linklater fiind exceptiile in privinta celor care fac parte din echipe provenind din Hexagon.

Partida cu Rusia a insemnat pierderea lui Jonathan Garcia, care s-a accidentat , astfel ca Santiago Santos l-a convocat pe Xerom Civil, care evolueaza la Carcassonne, coleg de echipa cu Andrei Ursache si Alin Coste, dar si pe Quentin Garcia, un taloner venit tot din Franta acolo unde intareste echipa din Federale 1, Chambery.

Lotul Spaniei pentru partida cu Romania se prezinta astfel:
Pilieri: Fernando Martin Lopez (Ordizia), Benat Auzqui (Grenoble), Jesus Moreno(Provence Rugby), Xerom Civil(Carcassonne)
Taloneri: Juan Anaya(Alcobenas), Marco Pinto Ferrer(Beziers), Quentin Garcia(Chambery)
Linia a doua: Victor Sanchez Borrego(El Salvador), Mathew Foulds(El Salvador), Kalo Kalo Gavidi(VRAC), Anibal Bonan(Bagnerais), David Barrera (Bourg en Bresse)
Linia a treia: Jaime Nava(Alcobenas), Gautier Gibouin(Nevers), Lucas Guillaume(Narbonne), Thibaut Visensang(Tyrosse), Pierre Barthere(Rouen)
Mijlocasi la gramada: Sebastien Rouet(Narbonne), Guillaume Rouet(Bayonne)
Mijlocasi la deschidere: Alvar Gimeno(VRAC), Daniel Snee(Havelock Noth), Mathieu Belie(Nevers)
Centri: Fabien Perrin(Bourg en Bresse), Charlie Malie(Pau), Cristopher Ruiz(Perpignan)
Aripi: Ignacio Contardi(Niort), Federico Casteglioni(VRAC), Javier Carrion (CR La Villa), Julen Goia(Ordizia), Sebastien Ascarat(Montauban), Bastien Fuster(Bayonne)
Fundasi: Bradley Linklater(Alcobenas)

FOTO: www.ferugby.es

2,431 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response