Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Federatia Romana de Rugby a intrat sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Custodele Coroanei Romaniei

21 martie 2018 INTERN

Miercuri, 21 martie 2018, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta, Federatia Romana de Rugby a primit Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Custodele Coroanei Romaniei, Margareta. De asemenea, Inaltul Patronaj a fost oferit unor institutii si proiecte cu caracter   anual.

“Este un moment extrem de important pentru rugbyul romanesc pentru ca intelegem, de fiecare data, puterea cu care Regalitatea s-a luptat pentru sportul romanesc”, a spus Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

La ceremonie, alaturi de presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache si membrii ai forului de specialitate, s-au aflat si Stejarii Florin Vlaicu, Florin Surugiu si Stelian Burcea.

In cadrul evenimentului din aceasta seara au mai primit Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei Romane: Colegiul National “Iulia Haşdeu” din Bucureşti, Consiliul Naţional al Elevilor, Alianţa Colegiilor Centenare din România, Asociaţia Presei Sportive din România, Asociaţia Cadrelor Militare Femei în Rezervă şi Retragere “Sublocotenent Ecaterina Teodoroiu”, Concursul Naţional Profesional-Ştiinţific şi Sportiv “Agronomiada”, organizat de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (patronaj oferit împreună cu principele Radu), Congresul Internaţional de Zoologie organizat de Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, Ateneul din Iaşi.

Federatia Romana de Rugby se afla din martie 2015 sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Pentru a sarbatori Inaltul Patronaj in rugbyul intern exista o competitie dedicata, Cupa Regelui.

Inaltul Patronaj se acorda institutiilor sau organizatiilor care se circumscriu viziunii pe 30 de ani a Casei Regale a Romaniei. Personalitatea care acorda Inaltul Patronaj acompaniaza organizatia in anumite ocazii, ia parte la evenimente importante, de mare vizibilitate, pentru incurajare si sprijin, promovand activitatea organizatiei si facilitandu-i parteneriate in tara si in afara ei.

 

3,451 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. dan 22 martie 2018 at 19:10

    E bine pentru imagine… chiar daca in tara parerile sunt impartite… poate vin citeodata la meci cei din anturajul regal…! Atunci, da ar ajuta si mai mult…

Leave A Response