Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Universitatea Ecologica Bucuresti va reprezenta Romania la Campionatul Universitar de rugby 7

4 aprilie 2018 INTERN

Universitatea Ecologica Bucuresti a castigat pentru a treia oara consecutiv Campionatul National Universitar de Rugby 7 si va reprezenta Romania la Campionatul European Universitar ce va avea loc la Coimbra, in Portugalia, intre 23-28 iulie 2018.

La editia din acest an a Campionatului National Universitar de rugby 7 nu s-au inscris decat doua echipe, Universitatea Ecologica Bucuresti si Universitatea Ovidius. Sistemul de joc dupa care s-a disputat competitia a fost cel mai bun din trei meciuri, partide avand loc miercuri, 4 aprilie, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

In prima partida, Universitatea Ovidius a dat o replica foarte buna si a condus cu 12-7, insa Universitatea Ecologica s-a impus gratie evolutiei foarte bune a lui Ionut Balaban, autor a doua eseuri. Al doilea joc a fost controlat autoritar de Universitatea Ecologica care la pauza conducea cu 26-0, astfel ca prin cele doua victorii obtinute, studentii ecologistii au cucerit trofeul pus in joc.

Rezultatele meciurilor:
Universitatea Ecologica – Universitatea Ovidius 14-12
Universitatea Ecologica – Universitatea Ovidius 38-14

Universitatea Ecologica, antrenata de Alexandru Lupu a evoluat in urmatoarea formula: Andrei Mitroi, Ionut Balaban, Ionita Nistor, George Croitoru, Raoul Paxaman, Daniel Boicu, Marius Chiriac, Ionut Coman, Andrei Carlescu, Robert Neagu si Alexandru Porojan.

Universitatea Ovidius, antrenata de Constantin Gheara, a evoluat in urmatoarea formula: Sebastian Agapie, Andrei Teodor, Dragos Burlacu, Andrei Ciubotariu, Cosmin Glodeanu, Remus Dache, Tiberiu Otelea, Alexandru Porumb, Adrian Paraleste si Ionel Melinte.

Universitatea Ovidius, antrenata de Constantin Gheara

La editia trecuta a Campionatului European Universitar de rugby 7, ce a avut loc la Milano, in Italia, Romania a fost reprezentata tot de Universitatea Ecologica Bucuresti care a terminat competitia pe locul 4. Titlul de campioana a revenit Universitatii Nationale din Georgia, care, in finala, a dispus cu 25-0 de Universitatea Kuban din Rusia.

 

4,901 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response