Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania A va sustine doua meciuri de pregatire cu England Counties in luna iunie. Vezi lotul selectionat!

23 mai 2018 NATIONALA

In luna iunie, Romania A, selectionata secunda a Romaniei, va disputa doua meciuri de pregatire in compania englezilor de la England Counties. Partidele programate pe 5 si 8 iunie, vor avea loc la Bucuresti, pe Stadionul National Arcul de Triumf, ambele de la ora 19:00. Pentru aceasta actiune, lotul national va intra in stragiu de pregatire la Complexul National Sportiv Snagov, intre 28 mai si 8 iunie. Reunirea echipei va avea loc luni, 28 mai, ora 10:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby.

Din cei 29 de jucatori 7 provin de la CSA Steaua, 5 de la CSM Bucuresti, 8 de la CSM Stiinta Baia Mare, 5 de la Timisoara Saracens, 2 de la CS Dinamo, unul de la U Cluj si unul de la CS Tomitanii.

Jucatorii convocati pentru Romania A:
PILIERI: Alexandru Savin (CSM Bucuresti), Marius Lungu (CSA Steaua), Ionel Badiu (Timisoara Saracens), Alexandru Gordas (CSA Steaua), Silviu Suciu (CSM Stiinta Baia Mare)

TALONEURI: Tudor Butnariu (CSA Steaua), Alexandru Oancea (CSM Bucuresti), Florin Bardasu (CSM (Stiinta Baia Mare)

LINIA A II-a: Stefan Iancu (CSM Bucuresti), Dorin Lazar (Timisoara Saracens), Florian Rosu (CSM Stiinta Baia Mare), Marian Drenceanu (Timisoara Saracens), Kamil Sobota (CSM Bucuresti)

LINIA A III-a: Cristian Chirica (CSM Stiinta Baia Mare), Vlad Neculau (Timisoara Saracens),Damian Stratila (CSA Steaua), Silviu Gradinaru (CS Dinamo)

MIJLOCAS LA GRAMADA: Gabriel Rupanu (Timisoara Saracens), Andrei Ballok (U Cluj), Tudorel Bratu (CSM Bucuresti)

MIJLOCAS LA DESCHIDERE: Tudor Boldor (CSA Steaua), George Oprea (CSM Stiinta Baia Mare)

ARIPI: Alexandru Porojan (CSA Steaua), Mihai Lamboiu (CSM Stiinta Baia Mare), Marian Apostol (CSM Stiinta Baia Mare)

CENTRI: Stefan Cucos (CS Tomitanii), Ionut Balaban (Dinamo), Florin Ionita (CSA Steaua)

FUNDAS: Ionut Botezatu (CSM Stiinta Baia Mare)

 

England Counties este o selectionata engleza formata din jucatori care evolueaza in County Championship (Campionatul Regiunilor) si in cel de-al treilea esalon valoric (National League 1) din Anglia. Aceasta a mai evoluat in Romania in 2015, cand a intalnit echipa CSM Bucuresti, pe care au invins-o cu 28-16 si Romania A, in fata careia s-a impus cu 28-20. In afara de cele doua meciuri impotriva Romaniei A pe care le vor disputa in luna iunie a acestui an la Bucuresti, England Counties va intalni si pe CSM Bucuresti, pe 1 iunie.

“Suntem foarte incantati de aceasta sansa de a face un turneu in Romania. Sa iti reprezinti tara este o experienta de neuitat si pentru multi dintre jucatori selectionati in lot, acest turneu reprezinta cel mai inalt moment al carierei sportive. Tinand cont de turneu pe care l-am facut in Romania in 2015, ne asteptam la o serie de meciuri foarte fizice”, a declarat managerul echipei, Matt Long.

Echipa England Counties
Inaintasi
Joseph Smart* (Cinderford & Gloucestershire), Joe Wrafter* (Moseley &North Midlands), Karl Garside* (Ampthill &Hertfordshire) , Cameron Zeiss* (Esher &Surrey), Cameron Leigh* (Esher & Surrey),William Harding* (Esher & Surrey), Daniel Maher* (Sedgley Park & Lancashire),Robert Birtwell (Sedgley Park & Lancashire),Joseph Makin (Hull Ionians & Yorkshire), Edward Pascoe* (Redruth & Cornwall), Andrew Hughes* (Sale FC & Lancashire), Matthew Lane* (Cinderford & Gloucestershire), Joseph Bercis* (Ampthill & East Midlands), Phillip Mills* (Rossendale & Lancashire),Oliver Hodgson* (DMP & Durham), Harry Hone*(Cinderford & Gloucestershire)

Treisferturi:
Thomas Banks (Bishop Storford & Hertfordshire), Jack Gash* (Rosslyn Park & Surrey), Warren Seals* (DMP & Durham), Lawrence Rayner (Ampthill & East Mids), Daniel Watt* (OA’s & Hertfordshire), Thomas Wheatcroft (Hinkley & Leicestershire), Lewis Minikin* (Hull Ionians & Yorkshire), Matthew Hema* (Cambridge & Eastern Counties), Jamie Broadley* (Sheffield Tigers & Yorkshire), Sam Baker (Ampthill & East Midlands),Jake Lloyd* (Blackheath & Kent), Sean Taylor (Hertford & Hertfordshire), Grant Connon* (DMP & Durham)
* – prima selectie

6,205 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

 1. Nick 23 mai 2018 at 10:20

  Well done! Good job FRR!

  Enjoy Rugby!

 2. Geo 24 mai 2018 at 7:29

  England counties……. niste baieti care la sfarsitul sezonului vor sa dea o petrecere si cel mai frumos este in Romania… vin, bere, fete frumoase, etc.
  Urmatorul turneu poate il facem in Etiopia.
  Apropo, pretul unui bilet pe Arc la este de 45 de ron. Alinutz, vrei sa scoti frr din faliment cu banii din bilete?

 3. dan 24 mai 2018 at 11:38

  Pe http://www.talkingrugbyunion.co.uk englezii spun ca intilnesc CSM Bucuresti, Romania U23 si Romania A pe 1,5 si 8 Iunie.

  Pentru multi din baietii astia de la England Counties e ‘botezul’ international…nu multi ajung sa prinda selectionatele U18, U20…dupa 2-3 ani in Nationwide league1 (3rd tier union) si cu 30 de jocuri pe sezon au probabil mai multe jocuri in picioare decit multi dintre jucatorii nostrii…In plus vad ca mai mult de 20 din echipa lor sunt debutanti, deci in primii 2-3 ani de seniorat…
  Deci cam asta ar fi contextul…

  @ Geo…bere, vin si fete?…nu stiu, posibil…de obicei merg in Portugalia sau Spania unde majoritatea cuburilor de rugby la acest nivel isi petrec cele 10 zile de recuperare post sezon…45 Lei biletul?…scump pentru meciuri de acest nivel, dar depinde cum vor publiciza eventul ..si daca o baga si be Loredana Groza la interval !!:)

Leave A Response