Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

UPDATE Schimbari in lotul Romaniei A pentru cele doua meciuri test cu England Counties. Vezi lotul final!

28 mai 2018 NATIONALA

In luna iunie, Romania A, selectionata secunda a Romaniei, va disputa doua meciuri de pregatire in compania englezilor de la England Counties. Partidele programate pe 5 si 8 iunie, vor avea loc la Bucuresti, pe Stadionul National Arcul de Triumf, ambele de la ora 19:00.In lotul de 28 de jucatori anuntat initial au aparut cateva modificari, reunirea echipei urmand sa aiba loc luni, 28 mai, ora 10:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby.

Pregatirea tehnica a lotului va fi asigurata de catre Thomas Lièvremont,  Danut Dumbrava si Horea Himpea.

Din cei 28 de jucatori 7 provin de la CSA Steaua, 5 de la CSM Bucuresti, 6 de la CSM Stiinta Baia Mare, 5 de la Timisoara Saracens, 2 de la CS Dinamo, 2 de la CS Tomitanii si unul din Franta, de la Racing 92.

Jucatorii convocati pentru Romania A:
PILIERI: Alexandru Savin (CSM Bucuresti), Marius Lungu (CSA Steaua), Alexandru Gordas (CSA Steaua), Silviu Suciu (CSM Stiinta Baia Mare)

TALONEURI: Tudor Butnariu (CSA Steaua), Alexandru Oancea (CSM Bucuresti)

LINIA A II-a: Stefan Iancu (CSM Bucuresti), Dorin Lazar (Timisoara Saracens), Marius Iftimiciuc (Timisoara Saracens), Kamil Sobota (CSM Bucuresti), Adi Motoc (Racing 92)
LINIA A III-a: Cristian Chirica (CSM Stiinta Baia Mare), Vlad Neculau (Timisoara Saracens),Damian Stratila (CSA Steaua), Silviu Gradinaru (CS Dinamo), Bogdan Doroftei (CSA Steaua)

MIJLOCAS LA GRAMADA: Gabriel Rupanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (CSM Bucuresti), Alexandru Afloare (CS Tomitanii)

MIJLOCAS LA DESCHIDERE: Tudor Boldor (CSA Steaua), George Oprea (CSM Stiinta Baia Mare)

ARIPI: Alexandru Porojan (CSA Steaua), Mihai Lamboiu (CSM Stiinta Baia Mare), Marian Apostol (CSM Stiinta Baia Mare)

CENTRI: Stefan Cucos (CS Tomitanii), Ionut Balaban (Dinamo)

FUNDAS: Ionut Botezatu (CSM Stiinta Baia Mare), Marius Simionescu (Timisoara Saracens)

Staff tehnic: Thomas Lièvremont, Danut Dumbrava si Horea Himpea, Preparator fizic – Florin Tasca, Kinetoterapeut: Marius Todosi si Raul Colea, Manager: Iustin Ilioiu.

England Counties este o selectionata engleza formata din jucatori care evolueaza in County Championship (Campionatul Regiunilor) si in cel de-al treilea esalon valoric (National League 1) din Anglia. Aceasta a mai evoluat in Romania in 2015, cand a intalnit echipa CSM Bucuresti, pe care au invins-o cu 28-16 si Romania A, in fata careia s-a impus cu 28-20. In afara de cele doua meciuri impotriva Romaniei A pe care la va disputa in luna iunie a acestui an la Bucuresti, selectionata England Counties va intalni si pe CSM Bucuresti, pe 1 iunie.

FOTO: Sabin Malisevschi

6,345 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

 1. dan 28 mai 2018 at 20:26

  Se poate un interviu cu Thomas Lièvremont in legatura cu cele 2 meciuri de pregatire?…

  Ar fi interesant sa vedem ce se urmareste, care este planul pentru toamna…sau este prea devreme sa vorbim despre asta…
  Exista promisiuni pentru meciuri test in toamna?…

  Fiji si Tonga sunt in Europa pentru meciuri cu tier1 countries dar am jucat recent cu ei…
  Japonia sunt in Europa pentru meciul cu Anglia (poate ar fi liberi la intoarcere?)…
  Ar ramine USA care si ei vin in Europa pentru meciul cu Irlanda, sau Uruguay care si ei sunt calificati la RWC19 si in Europa in Nov18 (joaca cu Ulster Rugby in Belfast).

 2. Geo 29 mai 2018 at 13:49

  Dupa cele intamplate nu cred ca mai vedem meciuri cu echipe bune. Canada, Belgia, Germania…si cam atat.
  Apropo, Lievremont antreneaza Romania gratis, oricum nu aveau cu ce, frr este in faliment.

 3. dan 29 mai 2018 at 16:15

  …cam asa e…
  N-am stiut de Lievremont… Am crezut ca e angajat de FRR in postura de consultant si poate cu intentia de a prelua echipa mare pentru un ciclu competitional…presupun ca RWC19 era tentant pentru cv-ul lui!…

  E probabil cea mai experimentata personalitate care ‘misuna’ pe coridoarele FRR la momentul asta…Dupa France U20, avea nevoie de o selectionata mai mare care sa-i ridice visibilitatea… Daca nu-l platim, ma indoiesc ca va face munca patriotica prea mult!… probabil cele 2 meciuri sunt de ramas bun!…

 4. marin ionesco 7 iunie 2018 at 8:56

  DL Lievremont …. nu este cel international ci este unul dinte cei cinci sau sase frati ai internationalului MarkLievremont……….asa se aude pe holurille federatiei.???????

Leave A Response