Sunday 17th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Ateliere multisport pentru sarbatorirea Zilei Copilului pe Stadionul Arcul de Triumf

29 mai 2018 RUGBY SCOLAR

Federatia Romana de Rugby cu sprijinul Primariei Sectorului 1 Bucuresti si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti va sarbatori  in avans, Ziua Internationala a Copilului intr-un mod inedit prin organizarea unui eveniment care va reuni mai multe discipline sportive.

Astfel, joi, 31 mai, in intervalul orar 10:00-13:00, pe terenurile de la Stadionul National Arcul de Triumf, va avea loc o actiune multisport care sa incurajeze copiii din Bucuresti sa cunoasca mai multe discipline, experimentandu-le pe rand si avand astfel ocazia de a vedea ce anume li se potriveste. Atelierele gandite pentru aceasta zi vor combina elementele de baza ale fiecarui sport cu elemente distractive, jocuri care sa ii atraga pe micuti, invatandu-i in acelasi timp importanta miscarii si a unui stil de viata sanatos.

Copiii vor afla lucruri inedite despre disciplinele sportive care vor fi prezente la eveniment prin intermediul Federatiilor reprezentative: handbal, baschet, scrima, volei, lupte, judo si rugby. De asemenea, in cadrul mini atelierelor in care vor putea experimenta aceste sporturi, micutii vor avea ocazia sa ii cunoasca, dar si sa interactioneze cu unii dintre sportivi reprezentativi ai acestor discipline.

Va asteptam alaturi de noi! Intrarea este libera.

 

2,266 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response