Thursday 14th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Cursuri Rugby Ready si Get into Rugby vor avea loc la Bucuresti in acest weekend

29 mai 2018 INTERN

Duminica, 3 iunie, la sediul Federatiei Romane de Rugby, in sala de conferinte, vor avea loc doua cursuri certificate World Rugby: Rugby Ready si Get Into Rugby. Acestea se adreseaza profesorilor de educatie fizica si sport, antrenorilor de mini-rugby, dar si tuturor persoanelor interesate sa isi dezvolte cunostintele rugbystice. Cursul va fi sustinut de catre educatorul World Rugby, Cristian Almas.

Cursurile se vor desfasura in paralel si vor incepe la ora 10:00, fiind extinse pe durata intregii zile. Acestea consta atat intr-o parte teoretica, cat si intr-una practica.Cursantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

O componenta esentiala a cursului o reprezinta cunostintele acumulate inainte, prin metoda invatarii on-line. Persoanele care doresc sa participe la curs trebuie sa completeze testul on-line de auto-evaluare pentru incepatori:

https://passport.worldrugby.org/?page=beginners&language=ro

De asemenea, cei care doresc sa urmeze o cariera in antrenorat trebuie sa prezinte un plan de antrenament pe o saptamana.

Inscrierile se pot face la adresa de email cristi.almas@frr.ro. Mai multe informatii puteti obtine contactandu-l pe Cristian Almas, telefon 0770861113.

 

1,598 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response